Caixa Popular impulsarà davant Iberostar Tenerife a la recerca d'arribar a la Copa del Rei

28/12/2019

El partit de la jornada 15 de la Lliga Endesa entre València Basket i Iberostar Tenerife (diumenge 28, 20:00h, Fonteta, Movistar Deportes) comptarà amb el patrocini del Caixa Popular en una nit en la qual l'equip taronja vol acostar-se un poc més a la pròxima Copa del Rei. Per a generar l'ambient de les grans nits europees, el patrocinador de la trobada ha preparat repartiment de camisetes. A més, comptarem amb aplaudidors del València Basket per a pujar el soroll de la Fonteta.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors

Els afeccionats que assistisquen al partit trobaran en els seus seients un dels 6.000 aplaudidors personalitzats preparats per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en aquest partit de la Lliga Endesa. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no parar de fer soroll des del salt inicial fins a la botzina final!

 

Concursos i regals en els temps morts

La diversió no es deté a la Fonteta quan la pilota es per a. Durant els temps morts del partit es repartiran en les graderies regals de Caixa Popular. A més es realitzaran diferents jocs en els temps morts que obsequiaran als guanyadors amb productes d'aquesta marca.

 

Molt més espectacle

A més d'aquests regals, tindrem concursos del Centre Comercial MN4 amb el ja clàssic llançament des del centre del camp. A més, actuació en el descans de Mar en Danza i el clàssic cotxe de Ford Montalt

TAGS: