Rubén Burgos: “Hem de donar la nostra millor versió defensiva”

03/01/2020

El 2020 s'obri amb partit exigent a domicili per a Valencia Basket (dissabte 04, 19h, Canal FEB) davant d'un Durán Maquinària Ensino molt en forma. Rubén Burgos ha analitzat el partit davant de l'equip gallec.

 

“És un partit exigent perquè Lugo és obvi que ha crescut, tant en joc com en resultats, un d'ells cridaner, sent el primer que va aconseguir guanyar a Salamanca en la seua pista. Això ens fa haver d'anar preparades després d'una bona setmana de treball, de continuar adaptant els nostres rols i ajustant-los a la seua intensitat. Tenen un joc molt físic, amb bon rebot i jugadores en la posició de 3 que van bé a la pintura, van dins, postean i hem de donar la nostra millor versió defensiva” analitzava.

 

Respecte al partit disputat en la Fonteta que es va portar Valencia Basket folgadament, el tècnic destacava tant que han canviat les coses. “Ausències en la nostra part, un parell de reforços i una jugadora que recuperen de lesió per la seua. Però nosaltres no tenim molta referència d'eixe partit, el seu joc ha variat també, perquè han van canviar l'entrenador després del nostre partit i els seus resultats van millorar. És un nou repte complicat, en una pista en què vam patir l'any passat, encara que aconseguim una victòria ajustada. Arribem amb molta il·lusió i preparació per a açó”.

 

Finalment, el tècnic concloïa analitzant l'estat com arriben les seues jugadores mentalment. “Estan amb ganes de continuar competint, l'equip no ha canviat el xip, en la línia de tota la temporada on els resultats estan sent bons, estem tenint poques derrotes i l'equip sempre s'ha alçat. Amb la doble competició has d'alçar-te encara més ràpid. Jo crec que estem preparades i amb bona mentalitat” explicaba.


TAGS: