La Fonteta estrena la LF Endesa en 2020 amb una mitja de 3233 espectadors

07/01/2020

La Fonteta s'estrena en 2020 en Lliga Femenina Endesa amb un partidaç de molt de nivell. Després de començar l'any a domicili, Valencia Basket torna a casa per a mesurar-se a un RPK Araski que arriba en un gran moment de forma. Les basques han guanyat 4 dels seus últims 5 partits i arriben a València després de superar Cadí La Seu en la passada jornada.

 

L'equip entrenat per Rubén Burgos, això sí, tornarà a comptar amb el factor Fonteta, algo que s'exhibix durant tota la temporada. La xifra de seguidors que recolza a les xiques no deixa d'incrementar-se, aconseguint el seu punt àlgid davant de Spar CityLift Girona amb una assistència de 5126 espectadors, per a iniciar el 2020 amb una mitja de 3233 en Lliga Femenina Endesa.

 

Un suport que es traduïx en bons resultats, ja que les xiques només han cedit a casa esta temporada davant del líder, el conjunt català la primera jornada d'esta segona volta, aconseguint resultats folgats davant de Durán Maquinària Ensino o Campus Promete i treballades victòries davant de rivals de la zona noble com l'aconseguida en la pròrroga davant de Lointek Gernika, a qui precedix en la taula.

 

Primer partit LF Endesa en la Fonteta per a Raquel Carrera

La jugadora cedida per Valencia Basket, que ja va jugar en el pavelló la Fase d'Ascens a Lliga Femenina amb Celta Zorka, debutarà en la pista en què va ser presentada al màxim nivell. La gallega completa una gran temporada en Araski, i ara tindrà l'ocasió de demostrar-ho davant de la que també és la seua afició, encara que siga com a visitant.


TAGS: