El WBC Enisey de Rússia serà el rival en octaus de l'EuroCup Women

09/01/2020

Valencia Basket ja coneix el seu rival en octaus de final de l'Eurocup Women, el WBC Enisey, després que l'equip rus haja guanyat amb comoditat a l'InvestInTheWest Bova Gorzow polonés en la volta de l'eliminatòria prèvia.

 

El primer partit d'octaus es disputarà dijous que ve 23 de gener en Krasnoyarsk en un horari encara per definir. La volta, on tot es decidirà, es viurà en la Fonteta el dimecres 29 de gener, també amb horari per definir.

 

Esteban Albert, coordinador de l'àrea femenina del Valencia Basket, ha fer una valoració: “Serà un rival dur a què ens enfrontarem, no sols a un bon equip, sinó a un desplaçament molt complicat. Ens ha tocat un equip que està a més de 8.000 quilòmetres de València, amb 6 hores de diferència horària i tot el que suposa de viatge, adaptació... D'altra banda, positiu que el partit de volta siga a casa. Ja hem vist en esta eliminatòria que és un equip que en sa casa espenta molt. Va perdre d'un punt a Polònia i ara ha guanyat de 16, ha remuntat l'eliminatòria, a més dominant el partit des del principi. Rival dur tant a nivell esportiu com el fet del desplaçament”.


TAGS: