Rubén Burgos: “És un partit molt atractiu per a l’espectador”

10/01/2020

Valencia Basket afronta un partit importantíssim en Lliga Femenina Endesa. Les taronja reben a RPK Araski en un enfrontament d'equips de la zona noble. (Dissabte 11, Fonteta, 19:15h, La 8 Mediterrani). Rubén Burgos ha analitzat el partit davant l'equip de Vitòria.

 

“Per supost que és un partit difícil, la classificació així ho diu, és un partit atractiu per a l'aficionat. Juguem tercer contra quint i això segur que fa, unit al seu estil i dinàmica, que siga un partit exigent i complicat, però de molt ritme i molt atractiu per a l'espectador” deia.

 

El tècnic està content amb l'estat de forma en què arriba el seu equip. “Arribem bé, després d'una victòria treballada a Lugo hem canviat el xip, hem treballat sobre Araski sabent que fan molt bé les coses. És un projecte interessant de la lliga, que ha donat continuïtat al treball de la seua entrenadora i ha encertat en la confecció de la plantilla, amb un bon grup nacional. Per a mi això no és casualitat, els 6 primers són els que més nacionals tenen i amb major pes específic en la plantilla, algo que és agradable. Ens ho van a posar complicat, vénen amb molt encert exterior, amb la incorporació de Shacobia Barbee i aconseguint la setmana passada una victòria solvent en la seua pista sobre Cadí La Seu” explicava.

 

Finalment, valorava la temporada de Raquel Carrera. “Está creixent molt. Des del principi no pareixia ni una senior de primer any ni una debutant en la lliga, i cada vegada ho pareix menys perquè està molt ben abrigada. Això significa que estan treballant molt bé amb ella, que també és motiu d'orgull per a la nostra entitat pel fet de que decidira conjuntament la cessió, que està anant molt bé. Està ajudant molt a l'equip, és un dels puntals en el joc interior, i intentarem que en este partit no puga desenrotllar el seu joc perquè estem molt pendents de que ve en una línia ascendent” concloïa.


TAGS: