Valencia Basket s’enfrontarà a Ciudad de la Laguna en els quarts de la Copa de la Reina

14/01/2020

Valencia Basket ja coneix el seu rival per als quarts de final de la Copa de la Reina que se celebra a Salamanca del 5 al 8 de març. L'equip entrenat per Rubén Burgos, debutarà en la seua segona participació enfrontant-se en quarts de final a Ciutat de la Laguna de Tenerife.

 

Valencia Basket disputarà el primer partit del divendres 6 de març, a les 20:30h, davant del conjunt canari. El partit s’emetrà en directe a través del compte de Twitter de FEB per streaming. En cas d'aconseguir la victòria, l'equip taronja es mesuraria en semifinals al guanyador de l'eliminatòria entre Spar CityLift Girona i Cadí La Seu. Les hipotètiques semifinals es disputarien el dissabte 7 de març a les 16:30h, i en cas d'aconseguir la final, esta es disputaria el domino 8 a les 13h.

 

Per l'altre costat del quadro, començant la competició el dijous, Lointek Gernika es mesurarà a RPK Araski, mentres que l'equip local, Perfumerías Avenida, s'enfronta a Durán Maquinària Ensino en el segon partit d'eixe dia. Tant les semifinals com la final es retransmeteran per Teledeporte.


TAGS: