Valencia Basket no pot davant un gran Campus Promete (62-40)

19/01/2020

Valencia Basket va cedir en la seua visita a terres riojanes davant d'un gran Campus Promete que suma la seua quarta victòria consecutiva. Les taronja van tindre un dia de molt poc encert davant d'un equip a l'alça davant del qual no van poder comptar amb Julia Reisingerová, lesionada.

L'equip riojà va començar sent un vendaval, responent a la primera canastra taronja, a càrrec d'Anna Gómez, amb un parcial de 10-0. Aprofitant les pèrdues de l'equip valencià, dominant el rebot i amb Gidden i Dongue fent mal en atac, les visitants no van trobar resposta i al final del primer quart la diferència era gran (24-6).

En el segon parcial, ho va intentar Valencia Basket, però l'equip riojà va continuar trobant l'encert de les seues jugadores en atac, amb Stamenkovic i Roselis Silva castigant. A pesar de tot, va reduir la diferència l'equip de Rubén Burgos, des del tir lliure amb les de casa aconseguint el bonus mediat el quart, i amb un xicotet arreó final amb protagonisme per a Rosó Buch, que va deixar bones sensacions en els seus primers minuts (37-22).

No obstant això la reacció seria un miratge. La bona direcció de Silva i Gidden i Stamenkovic de nou castigant, van anul·lar l'intent d'acostament. I això que Valencia Basket ho intentava des de la defensa, millorant molt el nivell, però el poc encert ofensiu va impedir que haguera qualsevol possibilitat. Al final del tercer quart la remuntada ja era quasi impossible (52-30) i en l'últim, les defenses van tindre més protagonisme amb les diferències mantenint-se, i l'equip de casa sabent gestionar el seu marge per a amarrar la victòria.