#MésDe5000 per a tancar la setmana davant Perfumerías Avenida

20/01/2020

Valencia Basket afronta una setmana difícil de competició. Després del llarg desplaçament a Rússia per a afrontar l'anada dels setzens de final de l'Eurocup Women davant de WBC Enisey, el conjunt taronja rebrà en la Fonteta a l'actual líder de la Lliga Femenina Endesa i millor equip precisament d'eixa competició europea: Perfumerías Avenida (Diumenge 26, 20:30h, Fonteta, Teledeporte).

 

Es tracta de la primera visita de l'equip de Salamanca en lliga regular des que Valencia Basket arribara al màxim nivell. El fet de disputar la temporada passada eixe partit en seu neutra per l'Open Day, va retardar la primera visita fins a les semifinals del playoff, en les quals l'equip de Miguel Ángel Ortega es va imposar per a tancar el seu passe a la final (54-74).

 

L'última visita a València abans d'eixe partit per a l'equip de Salamanca, va ser a l'abril de 2012. Es tractava de l'anada de la final de la Lliga Femenina, i en aquell moment era Ciudad Ros Casares Valencia l'equip amfitrió, vencent amb 19 punts de Lauren Jackson a un equip en què jugaven llegendes com a Marta Fernández, Isa Sánchez o Marta Xargay, ara a Girona (74-72).

 

#MésDe5000

Es tracta d'un dur repte per a Valencia Basket, en el que les xiques de Rubén Burgos necessitaran més que mai el factor Fonteta. Per això, el Club vol llançar el repte #MésDe5000 de cara al partit, amb l'objectiu d'igualar i intentar superar la millor entrada de la temporada, fins a la data, 5126 persones davant de Spar CityLift Girona. Animació, regals, actuació... el partit comptarà amb tots els factors per a fer de la primera visita en lliga regular de Perfumerías Avenida, un show per al record.


TAGS: