Ponsarnau: “Aprofitar els nostres moments d'inspiració i adaptar-nos al seu nivell defensiu"

21/01/2020

L'entrenador de Valencia Basket Jaume Ponsarnau assenyalava després de la sessió d'entrenament del dimarts que enfrontar-se al CSKA Moscow implica que “hem de saber adaptar-nos al seu gran nivell defensiu, es parla molt del seu talent ofensiu però conceptualment per a mi és un dels millors equips de l'Eurolliga. I a més tenen molta capacitat d'adaptació i ho fan molt bé. És important atacar bé i adaptar-te a tot el que et plantegen a nivell conceptual. Hem de trobar la nostra inspiració i aprofitar-la. I a nivell defensiu, cada vegada que s'òbriga una via d'aigua parar-la com siga. Trobar jugadors o conceptes per a parar-les. És important viure el partit durant els 40 minuts contra un equip d'esta qualitat ofensiva i defensiva. I anar llegint a cada moment i ser intel·ligents per a adaptar-nos”.

 

El tècnic taronja recalcava que “ells juguen molt amb el talent que tenen, un talent molt polivalent i on ells creuen que et poden fer mal, un punt feble, com tenen tantes opcions amb el talent dels seus jugadors et busquen d'una forma molt intel·ligent. És un equip que sap portar els partits, igual estan fent un mal partit i en l'últim quart et passen per damunt. O arriben a l'últim quart guanyant per molt i es posen a pensar en el següent partit. És un equip que en este sentit pot tindre estes inconsistències però perquè tenen una excel·lent qualitat competitiva i saben guanyar partits”.

 

Ponsarnau va destacar el bon moment anímic de l'equip i com estava influint positivament fins i tot en la manera d'entrenar, però va lamentar la realitat mèdica de la plantilla. L'entrenador català repassava la infermeria després d'una sessió de treball en la qual van faltar Mike Tobey, Joan Sastre i Maurice Ndour i de la qual va haver de retirar-se Jordan Loyd: “Físicament els jugadors que estan estan bé però hi ha molts que no estan. Joan Sastre seguix malalt i amb febre, Maurice Ndour està en la fase final però hui encara no ha pogut entrenar i vorem si pot viatjar. I Jordan Loyd amb aquelles molèsties en el turmell que tenia fa una setmana i mitja hui durant l'entrenament li han reaparegut i vorem què passa. La resta estan físicament bé i amb ganes”.


TAGS: