Caixa Popular animarà el partit davant Perfumerías Avenida

23/01/2020

Valencia Basket rep este diumenge a Perfumerías Avenida, actual líder de la Lliga Femenina Endesa, en una J18 (diumenge 26, 20:30h Fonteta, Teledeporte) que animarà Caixa Popular, per a buscar la victòria davant d'un rival a qui el conjunt taronja encara no ha pogut guanyar.

 

Concursos i milers de regals

La marca s'encarregarà de que tots els assistents tinguen opció d'emportar-se un bon record del partit. 4000 motxilles en els seients, actuació de Batukada en el descans, i centenars de camisetes i pilotes que es llançaran a les grades. D'altra banda, hi haurà dos jocs amb premi per a quatre participants que seran triats a través de les xarxes socials del Club.

 

Tifus lluminós i aplaudidors

Per a rebre les jugadores en este enfrontament importantíssim, hi haurà un tifus fet per mitjà de la llum de llanterna dels mòbils dels assistents, generant una benvinguda per al record per a les jugadores, que necessitaran més que mai el suport de la grada. El speaker avisarà del moment concret a tots els presents. D'altra banda, el Club repartirà milers d'aplaudidors perquè la Fonteta es faça escoltar durant tot el partit.

 

Isaval en l'anell i triple MN4

Els més menuts tornaran a tindre l'oportunitat de dibuixar als seus ídols en el Racó d'Isaval que repetix presència en l'anell, mentres que un afortunat tindrà l'oportunitat de llançar el triple MN4 des del centre de la pista, per a guanyar diversos premis en el Centre Comercial.


TAGS: