L'encert del CSKA deté a un lluitador Valencia Basket (81-70)

23/01/2020

València Basket no va poder sumar la seua onzena victòria en la Turkish Airlines Euroleague malgrat la seua bona labor durant el partit en una de les pistes més temibles de la competició. La inspiració local amb 14 triples de 22 intents, liderats pel 5 de 5 de Voigtmann, va decidir un partit on Van Rossom va liderar l'ofensiva taronja amb 16.

L'entrenador Jaume Ponsarnau va utilitzar d'eixida a Sam Van Rossom, Guillem Vives, Aaron Doornekamp, Louis Labeyrie i Bojan Dubljevic. Dos triples de Voigtmann van ser replicats per un altre de Van Rossom i una cistella per elevació de Doornekamp per al 6-5. Kurbanov i Dubljevic van intercanviar cistelles en la pintura i Van Rossom amb el seu segon triple ho va empatar a deu retornant el mat de James. Doornekamp mantenia el partit equilibrat i Dubljevic amb un triple va posar per primera vegada per damunt a l'equip taronja (12-15 min.7). Kurbanov ho va empatar de nou amb un altre i després de diversos errors, Voigtmann va ficar el seu tercer triple del quart per a posar el 18-15. Vives es va fabricar el camí a l’anella per a la safata, Voigtmann va ficar un ganxo i l'última acció taronja no va entrar per a arribar amb 20-17 al final del primer acte.

Motum ho va empatar de nou amb un triple per a obrir el segon quart i Marinkovic va atacar l’anella per a tornar a posar per damunt al quadre taronja. Sant-Roos va anotar i encara que Marinkovic va anotar una acrobàtica safata, Koufos i el propi cubà del CSKA van posar el 26-24 abans d'un triple de Colom. Ndour va replicar a Koufos però Sant-Ross era l'home del moment i mantenia als russos per damunt. Encara que Colom va clavar el seu segon triple, Hackett li ho va retornar per a arribar amb 33-32 a la meitat del segon quart. Bolomboy va ficar el triple des de la cantonada, Van Rossom des de la mitjana distància i després d'un robatori del col·lectiu, el propi base belga tornava a empatar el partit a 36 culminant un contraatac a passada de Colom. James va traure personals per a acudir al tir lliure i tornar a posar a dalt al CSKA però Marinkovic es va traure del barret un 2+1 per a empatar-ho de nou. James va clavar el triple llunyà i el de Vanja sobre la botzina no va entrar per a arribar amb 42-39 al descans.

Labeyrie va obrir la segona meitat amb un mat a passada de Dubljevic, Hines va replicar baixant la pilota penjada i Dubljevic es va fer gran per a convertir baix l’anella. Una altra bona circulació de pilota va acabar amb Van Rossom anotant en la pintura per a posar de nou per damunt a l'equip taronja abans d'un triple de Hilliard per al 47-45 just abans d'emportar-se un colp que el va obligar a abandonar el partit. Van Rossom va replicar a la cistella de James però un triple de Kurbanov i una cistella de Voigtmann van estirar la renda russa fins al 54-47. Sam va tornar a trobar el corredor a l’anella, James convertia des del tir lliure i Hines posava una màxima de nou per al CSKA (58-49 min.28). Doornekamp va ficar el triple, Hines va anotar després d'una jugada embrollada i Ndour es va penjar a passada d'Aaron. Després de la pèrdua russa, Colom va assistir a Ndour per a deixar-ho en 60-56 amb deu minuts per jugar.

Sant-Roos va obrir l'últim acte amb un 2+0 i Colom va tornar a connectar amb Ndour per a la cistella a taula. Voigtmann va ficar el triple i Bolomboy amb una cistella amb addicional que estiraven la renda russa, que amb un triple de Sant-Ross es va anar fins al 71-58 i va portar a Ponsarnau a parar el partit. La defensa russa va tancar el seu cércol i l'encert taronja no arribava. Motum des del tir lliure tallava el parcial en contra però Voigtmann va ficar un nou triple abans de la safata de Vives. L'equip taronja es negava a soltar-se del partit i Dubljevic des del tir lliure baixava el desavantatge a deu a tres minuts del final. Vives es va deixar menys que Hackett en el tir lliure per a retallar una miqueta més i després de la falta en atac de Voigtmann, va clavar el triple per a posar el 75-69 a minut i mig del final. Però Hackett li va respondre amb altres dos triples per a tornar a estirar la renda local i sentenciar la trobada, que va acabar caient a favor del CSKA per 81-70.