La Fonteta busca el #MésDe5000 davant Perfumerías Avenida

25/01/2020

Valencia Basket es mesura al líder de la Lliga Femenina Endesa, Perfumerías Avenida (Diumenge 26, 20:30h, Fonteta, Teledeporte) en un partit importantíssim per al qual el Club ha llançat la iniciativa #MésDe5000 amb l'objectiu d'igualar la millor entrada de la temporada.

 

Rubén Burgos analitza el partit

“És un partit il·lusionant, un repte majúscul, però arribem amb moltes ganes i il·lusió, contra un rival amb què competim en séels meus de playoff. En la seua pista vam tindre opcions de victòria i tractarem de millorar detalls. Elles arriben bé, en un bon moment, molt atlètiques i amb un estil de joc molt clar. Amb les nostres circumstàncies, hem de fer les coses molt bé, ocupant bé els espais, i en la batalla interior multiplicar-nos, amb minuts de jugadores en posició de quatre, i plantejarem batalla. Segur que davant del nostre públic nosaltres donarem el 100%” deia el tècnic.

 

Sense Leticia Romero, María Pina i Julia Reisingerová

La base canària ha sigut intervinguda amb èxit de la seua lesió en el lligament creuat anterior de la cama dreta i ja ha iniciat el seu procés de recuperació per a tornar més fort a les pistes. També María Pina, després de lesionar-se el lligament del seu genoll esquerra davant de Quesos el Pastor. Finalment, Julia Reisingerová es recupera d'un esquinç en el seu turmell esquerre i tampoc serà de la partida.

 

Robyn Parks, un debut que ha d'esperar

La aler americana, que s'acaba d'incorporar a l'equip, encara no podrà formar part del roster taronja per a esta trobada. “Estic molt feliç d'estar ací, este és definitiva un dels equips més grans en els que he jugat des que sóc professional, així que estic molt emocionada per tindre esta oportunidad” reflectia després de xafar la Fonteta. Per a la aler, la decisió ha sigut molt fàcil. “Com dic sé que és un equip molt professional, he sentit coses fantàstiques de la ciutat i del club, així que tenia que vindre i comprovar-ho per mí mateixa” reconeixia.

 

El rival: Perfumerías Avenida

El millor equip de l'Eurocup Women, i ara també de la Lliga Femenina Endesa. L'equip de Salamanca ha aprofitat les punxades de Girona per a alçar-se a un lideratge que ostenta des de la passada jornada. Tiffany Hayes, Kristine Vitola, Emese Hof i Silvia Domínguez són les 4 jugadores més destacades d'un bloc molt equilibrat que arriba amb 9 victòries consecutives en Lliga. Les quatre superen els 10 de valoració per partit. El millor atac, millor percentatge en tirs de camp, equip que més balons recupera i líder destacat en valoració.

 

Primera visita en lliga regular, segona en total

Amb la derrota a Salamanca, l'equip de Rubén Burgos no va poder allargar les semifinals en la Fonteta en l'únic precedent de l'equip taronja, la passada temporada. L'ambient en eixe partit va ser un reflex del que s'espera el diumenge: Més de 5200 persones van disfrutar en el pavelló valencià, tancant amb festa una temporada espectacular a pesar de la derrota (54-74).

 

Salamanca a València: Parlen dos llegendes

“Tinc molt bons records d'eixos clàssics entre Ros i Avenida. He viscut molts més com a local amb el Ros, però vaig viure un any com a visitant amb Avenida. Es respirava un ambient espectacular en la Fonteta, era una de les dates marcades en el calendari durant la temporada. Motivació màxima pel que suposava el partit i per l'ambient que es vivia. La Fonteta mai fallava” diu Marta Fernández. Compartix opinió Elisa Aguilar. “Eren els típics clàssics de la Lliga on l'ambient dels dos pavellons era espectacular. A més en l'esportiu hi havia un nivell de plantilles impressionant i eren partits vibrants” relata l'actual Directora de Competicions FEB.

 

 

#MésDe5000

A pesar de la dificultat que oferix ser el partit que tanca la jornada, l'afició de València Basket tornarà a mobilitzar-se per a fer valdre el factor Fonteta. El repte llançat pel Club, igualar i intentar superar la millor entrada de la temporada (5126 davant Girona). L’enfrontament contarà amb molts jocs i sorpreses baix el patrocini de Caixa Popular.

   

Segueix el partit a…

Televisió

Teledeporte

 

Radio

Dial

Internet

Radio Esport

101.5 FM

http://radioesport914.com/

CV Radio

94.5 FM

https://bit.ly/2P07S3X

 

 

Plantilles

PLANTILLA VALENCIA BASKET

Nombre

Nacimiento

Posición

Alt.

4

Anna Gómez

España

Base

1.78

5

Lorena Segura

España

Escolta

1.76

6

Irene Garí

España

Alero

1.85

10

Queralt Casas

España

Escolta

1.77

11

Tamara Abalde

España

Ala-Pívot

1.90

12

Rebeca Cotano

España

Ala-pívot

1.85

13

Meiya Tirera

Malí

Pívot

1.88

16

Rosó Buch

España

Base-Escolta

1.76

24

Joy Adams

EEUU

Alero

1.80

42

Jana Raman

Bélgica

Ala-Pívot

1.87

 

Baja

 

 

 

17

María Pina

España

Alero

1.89

20

Leticia Romero

España

Base-Escolta

1.72

44

Julia Reisingerová

Rep. Checa

Pívot

1.94

Rubén Burgos

Entrenador

 

PLANTILLA PERFUMERÍAS AVENIDA

Nombre

Nacimiento

Posición

Alt.

5

Maria Cazorla

España

Base

1.78

6

Silvia Domínguez

España

Base

1.67

12

Tiffany Hayes

EEUU

Alero

1.78

13

Andrea Vilaró

España

Escolta

1.85

14

Temitope Fagbenle

Gran Bretaña

Pívot

1.93

15

Laura Gil

España

Pívot

1.91

21

Emese Eva Hof

Países Bajos

Pívot

1.90

24

Jewell Loyd

EEUU

Escolta

1.78

28

Kristine Vitola

Letonia

Pívot

1.96

44

Karlie Samuelson

Gran Bretaña

Alero

1.83

 

Miguel Ángel Ortega

 

Entrenador

 

 

 

 


TAGS: