Casual Hoteles animarà el partit davant WBC Enisey

27/01/2020

Valencia Basket afronta la primera final de la temporada. L'equip taronja ha de remuntar 5 punts davant de WBC Enisey per a seguir viu en Eurocup Women, en la tornada dels octaus de final de la competició europea (Dimarts 28, 20:30h, Fonteta, La 8 Mediterráneo, À Punt web i Youtube FIBA). Per a este partidaç, es comptarà amb animació a càrrec de Casual Hoteles, que s'encarregarà de que l'ambient siga l'idoni per a segellar el passe i que la Fonteta siga una festa.

 

Concursos i regals

L'empresa s'encarregarà de que tots els assistents tinguen opció d'emportar-se un bon record del partit. Per eixe motiu es repartiran centenars de mandarines desestressants, a més de repartir premis entre 3 afortunats triats a través de les xarxes socials que competiran en dos dels jocs que s'organitzen en els temps morts del partit. A més, un privilegiat, també triat en xarxes, i el seu acompanyant, tindran l'opció de viure-ho de forma especial, amb la visió que oferix de la pista el llit de Casual Hoteles. Per altra banda Fit Dance Center Valencia posarà ritme a l’enfrontament.

 

Milers d'aplaudidors

Per a rebre les jugadores en este enfrontament importantíssim, el Club repartirà milers d'aplaudidors perquè la Fonteta es faça escoltar durant tot el partit. Les jugadores necessiten a la grada més que mai, i el pavelló tornarà a ser una caldera taronja.

 

Isaval en l'anell

Els més menuts tornaran a tindre l'oportunitat de dibuixar als seus ídols en el Racó d'Isaval que repetix presència en l'anell. Un altre bonic record d'un dia que pot tornar a ser històric.


TAGS: