Així seran la camiseta i la bufanda especials per a les Copes disponibles des d'este divendres

30/01/2020

Amb motiu de la Copa del Rei i la Copa de la Reina de 2020, Valencia Basket llança un disseny especial de camiseta que serà utilitzada pels seus equips professionals a manera de camiseta de calfament i que, en un disseny semblant, serà la camiseta inclosa en el pack d'animació que des de demà mateix es podrà aconseguir a la botiga oficial del Valencia Basket al costat de la bufanda commemorativa també especial.

 

Un disseny similar en el pack d'animació

La camiseta que portaran els jugadors i jugadores i la que s'inclourà en el pack d'animació tindran xicotets detalls diferenciadors amb motiu de les diferents normatives de les competicions. Per exemple, el lema de “Cultura De l'Esforç”, present en la part davantera de les camisetes de calfament, que es vorà en una de la mànegues en el cas de la camiseta dels aficionats.

 

Camiseta i bufanda commemorativa a preu especial!

La camiseta commemorativa ix a la venda al preu de 18 euros, i la bufanda també commemorativa de les dues copes ix a la venda al preu de 8 euros. No obstant això, el preu conjunt de les dues peces queda reduït a només 20 euros. Tant si vas a les copes com si no, una oportunitat única de vestir-te amb els teus colors amb els motius d'una cita especial, a la disposició de qualsevol aficionat que ho desitge.

TAGS: