El Valencia Basket- FC Barcelona buscarà el primer ‘Triple Solidari’ de la temporada

04/02/2020

El descans entre el primer i el segon quart del partit de la jornada 23 de la Turkish Airlines Euroleague entre el Valencia Basket i el FC Barcelona (dimecres 5, 21:00h, Fonteta, DAZN) serà l'escenari per a la segona edició d'esta temporada del ‘Triple Solidari’ de Bankia.

 

Esta iniciativa, posada en marxa per Bankia per sisé any consecutiu, permetrà a dos dels aficionats assistents al partit del dimecres, que seran triats a l'atzar, provar fortuna llançant un triple des del centre de la pista en un repte en el qual estaran acompanyats per dos jugadors de L’Alqueria del Basket.

 

Cadascun dels encerts des d'eixa distància pujarà en 100 euros l'import reflectit en el Marcador Solidari, una quantitat que Bankia donarà a final de temporada a la Fundació València Basquet 2000.

 

El premi serà encara major si l'encert es produix amb la pilota verda de Bankia, ja que cada vegada que entre per la cistella pujarà 200 euros al Marcador Solidari. A més de participar en este concurs solidari, els dos llançadors triats entre el públic s'emportaran com a record una camiseta signada per la primera plantilla masculina del Valencia Basket.

 

La de demà serà la segona edició de la temporada del ‘Triple Solidari’ de Bankia, després de la celebrada en la trobada d'Eurocup Women davant Olympiacos. I una nova oportunitat de ficar el primer triple des del centre del camp de la temporada, ja que l'encert se'ls va resistir als participants de la primera edició.

 

Els llançadors tindran el repte de continuar afegint encerts a un ‘Marcador Solidari’ que ja reflecteix la xifra de 28.100 euros com a resultat dels 562 triples anotats fins al moment pels primers equips masculí i femení del València Basket.

 

Una tradició que ja dura sis temporades

Per sisena temporada consecutiva, per cada triple anotat pels jugadors i jugadores dels primers equips del Valencia Basket, Bankia donarà 50 euros a la Fundació València Bàsquet 2000 per a la formació d'entrenadors d'escola i pedrera de la Fundació del VBC. Les edicions especials del ‘Triple Solidari’ de Bankia com la de demà doblen el premi, però també la dificultat.

 

En els cinc primers anys d'esta iniciativa, es van anotar més de 3.200 triples que s'han convertit en més de 140.000 euros que s'invertixen de manera íntegra en iniciatives destinades a la formació, educació i especialització dels entrenadors de L’Alqueria del Basket i resta de la Comunitat Valenciana.

 

Entre altres projectes, amb esta aportació la passada temporada es van realitzar una dotzena de clínics per a tècnics en L’Alqueria del Basket. I en aquesta campanya ja s'han convocat sis jornades de formació d'entrenadors amb professionals de tots els àmbits de l'esport de la cistella com Georgios Bartzokas, Javier Juárez, Jorge Serna, Roberto González, Pol Velázquez, Bernardo Rodríguez o Pascal Meurs.


TAGS: