Reacció final i tancament a la setmana de 3 partits en 5 dies amb victòria (73-77)

09/02/2020

València Basket aconsegueix la victòria en el tercer partit en 5 dies després dels envits de la Turkish Airlines Euroleague contra FC Barcelona i Bayern. Bojan Dubljevic amb 18 punts i 9 rebots, clau per a liderar la remuntada final amb el 0-10 que va permetre guanyar el partit

L'entrenador Jaume Ponsarnau va utilitzar d'eixida a Guillem Vives, Joan Sastre, Fernando San Emeterio, Maurice Ndour i Bojan Dubljevic, que complia el seu partit 434 amb Valencia Basket i igualava a Nacho Rodilla en la tercera posició de l'històric de partits jugats amb el nostre Club. Sastre va obrir el marcador i Dubljevic va clavar el triple abans que Dangubic li responguera amb un altre. Dubi va convertir des de la personal i Palacios va ficar el triple per al 6-7 en arribar a la meitat del primer acte. San Emeterio li va replicar amb un altre i Dubi li va penjar una pilota a Ndour perquè el senegalés es penjara del cércol (6-12). Palacios va tallar el parcial des de la mitjana distància, San Eme va clavar el triple i va postejar a Douglas per a ficar el tir per elevació per a posar els nou d'avantatge (8-17) abans d'un triple de Douglas. Una bona circulació va acabar amb un mat de Tobey i San Eme en el pal baix va assistir a Labeyrie per a un altre que posava per primera vegada la desena d'avantatge al final del primer quart (11-21).

Scrubb va obrir el segon quart amb un triple, Tobey va palmejar dins el tir de Colom i Labeyrie va convertir dos des del tir lliure. Vives es va fabricar dues cistelles seguides des de la mitjana distància i Labeyrie va ampliar el parcial des del tir lliure fins a un 0-10 per a posar el 14-31 abans que Scrubb ho tallara des de la línia de personal i Vicedo clavara un triple. Dangubic en transició va allargar el parcial local a un 7-0 i Ponsarnau va parar el partit amb 21-31. Labeyrie es va penjar per a tallar el parcial, Vicedo va ficar el seu segon triple i encara que Marinkovic va convertir baix l’anella, Kadji va ficar el triple per al 27-35. Dubljevic es va fabricar el ganxo, Vicedo va ficar el seu tercer triple del quart i Ndour va convertir després de rebot ofensiu per a defensar la renda visitant tot i l'encert col·legial, que Kadji va allargar des de la mitjana distància. Ndour va convertir dos des del tir lliure per a manar el partit al descans amb 32-41.

Kadji va obrir la segona meitat amb un mat i després del robatori, Dangubic va fer es va penjar també per a acostar a cinc al quadre col·legial. L'agressivitat defensiva de l'equip local li va ficar ràpid en bonus, però Valencia Basket no aconseguia anotar i Dangubic va posar el 39-41. Sastre va tallar el parcial amb un triple, Avramovic es va penjar en una acció individual i San Emeterio va traure falta per a convertir un tir lliure. Després d'un robatori de Sastre, va haver-hi antiesportiva sobre el balear que va acabar en una jugada de cinc punts per a donar un poc d'oxigen al quadre taronja amb el 41-50. Pressey va anotar en una acció individual i Avramovic en transició per a tornar a retallar a cinc abans de dos tirs lliures de Ndour. Avramovic i Tobey van intercanviar punts i Vicedo mantenia a cinc als seus des del tir lliure (49-54 min. 26). Sola i Avramovic ho van baixar a dos abans d'un tir lliure de Labeyrie i el propi Avramovic va posar el 54-55 a dos per a acabar el tercer quart. Abalde i Colom van convertir des de la personal per a deixar el marcador en 54-58 amb deu minuts per jugar.

Douglas va tornar a acostar a dos als col·legials abans de dos tirs lliures de Labeyrie i un triple de Avramovic per a posar el 59-60. Palacios va fallar el tir que posava per damunt als col·legials i Labeyrie es va deixar un en el tir lliure, la qual cosa van aprofitar Avramovic i Pressey en transició per a donar-li la volta al marcador amb el 63-61 amb 6.41 per jugar. Dubljevic va clavar el triple després del temps mort, Douglas va anotar a taula i San Emeterio es va deixar un des de la línia per a tornar a empatar-ho. Kadji i Vicedo van estirar la renda col·legial fins al 70-65 abans d'un ganxo de Dubljevic però un triple de Pressey l'allargava a 73-67 amb un poc menys de tres minuts per jugar. Vives va ficar el triple després del temps mort i després de dos errors dels col·legials, Dubljevic va ficar el triple llunyà per a tornar-ho a empatar. L'equip taronja va defensar la següent acció i després d'agafar el seu propi rebot, San Emeterio va remuntar línia de fons per a traure un 2+1 que li deixava 12,9 segons a l'equip col·legial per a buscar tres punts. Douglas va fallar el triple, Ndour va assegurar el rebot i va convertir el segon per a donar quatre de renda al Valencia Basket amb un parcial final de 0-10. El Movistar Estudiantes va fallar el seu últim llançament i el triomf es va anar a València per 73-77.