Partit pels valents en la Fonteta

12/02/2020

La Lliga Femenina Endesa torna a la Fonteta i ho fa amb un partit molt especial davant de Nissan Al-Qázeres (Dissabte 15, 20:30h, Fonteta, La 8 Mediterráneo i Canal FEB). En el partit, Valencia Basket col·laborarà amb Aspanion, fent del partit un esdeveniment especial pel Dia Internacional del Càncer Infantil.

 

Este partit ho guanyen els lluitadors

Aspanion estarà present en el partit de diverses maneres. L'Associació tindrà el seu propi racó en l'anell, junt amb la botiga oficial del Club, per a facilitar la col·laboració de tots aquells que vullguen unir-se a la causa. A més, els protagonistes disfrutaran d'una jornada per al record. Podran rebre els jugadors, presenciar el partit, i botar a la pista al descans per a sentir-se com els professionals.

 

Globotà i aplaudidors

Milers de globus daurats ompliran les grades de la Fonteta com a homenatge als xiquets que lluiten cada dia contra la malaltia. A més milers d'aplaudidores facilitaran que tots puguen generar un ambient que ajude també a les xiques en la seua lluita per sumar un nou triomf en Lliga Femenina Endesa.

 

Isaval en l'anell

Els més menuts tornaran a tindre l'oportunitat de dibuixar als seus ídols en el Racó d'Isaval que repetix presència en l'anell. Un altre bonic record d'un dia que pot tornar a ser històric.

 


TAGS: