Rumb a semifinals superant al FC Barcelona! (78-82)

13/02/2020

València Basket aconsegueix l'accés a semifinals de la Copa del Rei superant al FC Barcelona en un partit taquicàrdic que va dominar en la segona part i que va tancar en un final ajustat. Semifinals el dissabte a les 18.30 hores. Després de quatre derrotes aquesta temporda

En el primer quart, millor posada en escena del Barça, que aconseguia els primers avantatges gràcies als triples de Víctor Claver, 3 seguits sense fallada per al 11-2. En la recta final del quart, l'aparició de San Emeterio va permetre als taronja posar-se per davant amb el 18-19.

Ja en aqueix primer quart havia començat un tremend parcial taronja que passaria el marcador de 18-12 a 18-32 amb un 0-20. La lògica reacció del Barça arribaria de mans de Brandon Davies primer i de Delaney després, per a ajustar un partit que s'aniria 38-41 per als taronja al descans amb un triple de Doornekamp.

En la segona part, els taronja continuant demostrant que estaven disposats a superar la barrera mental que suposava haver perdut 4 vegades davant el mateix rival. Bojan Dubljevic, amb una aparició estel·lar, i Mike Tobey, amb una altra no menys brillant en l'últim, van liderar una impecable actuació col·lectiva per a aconseguir el passe a la següent ronda. Dos tirs lliures de Abalde després d'un rebot fonamental, va tancar el partit