Dia de lluitadors i molt bàsquet en la Fonteta i L’Alqueria del Basket

14/02/2020

Dia ple de bàsquet el que es viurà demà tant en la Fonteta com en L’Alqueria del Basket, amb la retransmissió de les semifinals tant de la Minicopa Endesa com de la Copa del Rei, i el partidaç entre Valencia Basket i Nissan Al-Qázeres de Lliga Femenina Endesa com a colofó, amb la col·laboració especial d'Aspanion en el Dia Internacional del Càncer Infantil.

L'acció començarà prompte al matí. Els pupils de Paco Llorenes buscaran un lloc en la gran final de la Minicopa Endesa davant del Real Madrid. El partit, a les 10h, es podrà seguir des de la cafeteria de L’Alqueria del Basket.

Precisament des d'allí, es podrà seguir el mateix partit a la vesprada, però amb els equips senior com a protagonistes. Valencia Basket es mesura a Real Madrid per un lloc en la final de la Copa del Rei, i el partit, a les 18:30h, es podrà seguir també en la cafeteria de la instal·lació. Per a ambdós partits hi haurà promocions especials. La cafeteria oferirà durant tots els dies de competició entrepà + beguda + creïlles per tan sols 5 euros.

Festa final en la Fonteta

Al finalitzar el partit dels xics, la Lliga Femenina Endesa torna a la Fonteta i ho fa amb un partit molt especial davant de Nissan Al-Qázeres. En el partit, Valencia Basket col·laborarà amb Aspanion, fent del partit un esdeveniment especial pel Dia Internacional del Càncer Infantil. Les xiques de Rubén Burgos buscaran una victòria important per a seguir en els llocs alts de la taula i necessitaran el suport d'una grada bolcada.

Productes oficials en la Plaça Cultura de l'Esforç

Tots els que disfruten de l'ambient especial d'este cap de setmana, podran adquirir els productes oficials junt amb la cafeteria, en un lloc de venda de merchandising que el Club posarà a disposició dels assistents.


TAGS: