Valencia Basket agraix a l'afició el suport durant la Copa del Rei Màlaga 2020

17/02/2020

Valencia Basket vol mostrar el seu agraïment pel suport rebut des de tots els àmbits durant la Copa del Rei disputada a Màlaga i que va concloure ahir amb triomf del Real Madrid.

 

El Club vol mostrar el seu agraïment a la seua incansable afició, que durant els dos partits del torneig disputats pel nostre equip s'ha deixat notar de manera notable a Màlaga. I que de nou ha sigut un exemple de convivència i esportivitat en la gran festa de les aficions del bàsquet espanyol. Un agraïment que volem estendre a totes les persones que ens van fer costat des de Valéncia, especialmente a aquelles que durant la jornada del dissabte es van acostar a les nostres instal·lacions per a animar a l'equip infantil de Minicopa i al sènior masculí en la semifinal de la Copa del Rei abans del compromís de Liga Femenina Endesa a la Fonteta del nostre equip sènior femení.

 

El Club vol agrair tot el suport rebut per les institucions, mitjans de comunicació, patrocinadors i directius i especialment al seu mecenes Juan Roig i a Hortensia Herrero pel seu incansable suport.


TAGS: