Zaragoza – Valencia, una conexió a tres bandes

21/02/2020

Mann Filter Casablanca i Valencia Basket compartixen molt més que disputar la Lliga Femenina Endesa. Este diumenge es mesuren dos equips que sempre oferixen grans partits, especials més enllà de l'esportiu, pel passat comú d'algunes jugadores en ambdós entitats. Fins a tres jugadores taronja saben el que és jugar en Mann Filter.

 

Tamara Abalde va disputar a Saragossa la temporada 17/18. La gallega va trobar allí una gran versió, amb 11.9 punts per partit i 11.8 de valoració, disputant la totalitat de la lliga regular.

 

Molt abans havia passat per allí Queralt Casas. La també internacional espanyola va disputar dos temporades amb l'equip aragonés, claus en el seu creixement com a professional. dels 3.9 punts per partit del primer any, va passar a uns interessants 9.5 i 7.6 de valoració, convertint-se en una peça clau de l'equip, amb quasi 28 minuts per partit. Allí en eixes temporades 10/11 i 11/12 va coincidir amb una María Pina que també es trobava en fase de creixement. 5 punts per partit en el seu primer any en l'equip, 7 en el segon, incrementant la mitjana de minuts fins quasi 25 per partit

 

Per si no fóra poc, Vega Gimeno és una de les referències de l'equip aragonés. La jugadora, una habitual al màxim nivell del bàsquet espanyol, afronta el seu tercer any en l'equip, però és valenciana de naixement i inclús va estar en L’Alqueria del Basket apuntalant la seua preparació abans de començar la passada temporada.

 

Desplaçament d'aficionats

Valencia Basket no estarà només en la seua visita a Saragossa. De la mà de Teika, un autobús d'aficionats replet es desplaçarà al pavelló aragonés per a acompanyar a l'equip en la seua busca d'una victòria importantíssima per a seguir en els llocs alts de la taula. Família taronja.


TAGS: