Valencia Basket supera a Mann Filter en un gran partit en el Lastrada (42-69)

23/02/2020

Enorme partit el realitzat per Valencia Basket en l'Eduardo Lastrada, guiat pels més de 70 aficionats que es van desplaçar per a disfrutar-ho en directe. Les taronja van firmar una solvent actuació sense donar opcions a Mann Filter i afrontaran la tornada de l'Eurocup Women en la Fonteta amb el bon sabor d'una victòria a domicili.

L'equip taronja va ser una piconadora pràcticament des de l'inici, almenys sempre que ho permetia un partit ple d'imprecisions en els seus primers compassos. Pèrdues en les dos anelles, defenses més efectives que els atacs, i les de Rubén Burgos traient profit, primer amb Tamara Abalde i Reisingerová en la pintura i després amb Rosó Buch. Només un triple de Zoe Hernández mantenia a les manyes a una curta distància després del primer quart (10-17).

L'aparició d'una Joy Adams immensa tant en atac com en defensa, va impulsar l'encert taronja en un segon quart en el que es dispararia la diferència. Robyn Parks s'unia a la festa i Rosó Buch seguia entonada en la direcció i en el joc exterior per a aconseguir inclús un +20 que al final del quart es mantenia i no creixia gràcies al bon fer de Paola Ferrari (20-39).

No havia dit la seua última paraula Mann Filter, que en l'inici del tercer parcial va firmar un 8-0 liderat per la valenciana Vega Gimeno i Diallo a la que Ferrari trobava amb facilitat en el pal. Un temps mort de Rubén va frenar el parcial. Anna Gómez i Queralt Casas donaven tranquil·litat, i la defensa taronja recuperava el seu nivell habitual per a frenar qualsevol possibilitat de remuntada (34-52).

En l'últim parcial, una Irene Garí on fire que se'n va anar fins als 12 punts i l'espectacular connexió entre Rosó Buch i Jana Raman, no sols van impedir que es maquillara el marcador, sinó que van incrementar la diferència per a aconseguir un important triomf en la lluita per assentar-se en la quarta plaça.