Els jugadors de Valencia Basket es posen elegants per a la foto amb els tratges de Jajoan

25/02/2020

Els jugadors de la primera plantilla masculina de Valencia Basket han canviat la seua rutina habitual per a enfundar-se els tratges fets a mesura que el proveïdor oficial de l'equip taronja, Sastrería Jajoan, i realitzar la tradicional foto de plantilla amb els tratges oficials en la qual han estat acompanyats pels membres del cos tècnic. A la conclusió de l'entrenament matinal d'este dimarts, l'equip s'ha desplaçat a la pista 4 de L’Alqueria del Basket amb els seus millors gal·les, lluint el disseny exclusiu dissenyat per Jajoan: un vestit a mida 100% llana amb teixits de Biella en blau negra llis, amb camisa en microvichy blava també a mesura 100% cotó i corbata de seda. Allí s'ha realitzat la nova foto de plantilla amb els tratges oficials i les fotos individuals dels catorze membres de la primera plantilla masculina.

 

Labeyrie ja pensa en Fenerbahçe

Després de la realització de la foto d'equip, l'ala-pivot Louis Labeyrie ha comparegut davant els mitjans de comunicació posant ja el focus en el partit del divendres davant el Fenerbahçe Beko Istanbul: “La nostra actuació davant el Maccabi ens dóna esperances davant Fenerbahçe. Ens quedàrem un poc decebuts per la derrota però això passa en bàsquet: a vegades guanyes i unes altres perds. Has de continuar avançant. Tenim cinc dies per a treballar i preparar els partits davant Fenerbahçe i Burgos i això és bo per a nosaltres. Ara mateix estem en el Top-8, ho estem donant tot esta temporada i lluitarem fins al final. Si ho aconseguim estarem molt contents”.

 

Descompte per a abonats del Valencia Basket

Amb la tradició i l'experiència d'un negoci que va fer els seus primers passos a la fi de la dècada dels 60, esta empresa familiar s'ha reinventat amb l'entrada de la segona generació amb la idea fixa de ‘democratitzar la sastrería’. Jajoan compta actualment amb una xarxa de sis sastreries i una boutique a Madrid, Barcelona, Bilbao i València. El de la nostra ciutat ja s'ha consolidat com un referent en la moda per a cavaller i es troba en C/Joaquín Costa, 29. Cal recordar que els abonats de Valencia Basket tenen un 5% de descompte sobre el preu de venda al públic de tots els productes de Sastreria Jajoan. Serà imprescindible acreditar esta condició presentant l’abonament de temporada de Valencia Basket per a beneficiar-se d'esta promoció.


TAGS: