Milar animarà un partit especial pel dia de la dona davant Ciudad de la Laguna

27/02/2020

Valencia Basket afronta un partit complicat davant de Ciudad de la Laguna en la Fonteta (29, 19:15h, Fonteta, Twitter FEB), en un partit que servirà de prèvia per als quarts de final de la Copa de la Reina, en els que l'equip taronja es mesurarà al mateix rival. Milar posarà l'animació en un partit especial pel Dia de la Dona, que enguany s'avança en la Fonteta amb motiu de la Copa de la Reina.

 

Dia de la Dona per avançat

Les jugadores de Valencia Basket realitzaran el calfament amb unes camisetes especials per a l'ocasió, i es llegirà un xicotet manifest abans de començar el partit. Per un altre costat hi haurà una foto grupal, amb un lema commemoratiu del dia, instants abans de que comence l'acció sobre el parquet.

 

Regals i aplaudidores

Milar facilitarà milers d'aplaudidors perquè els aficionats i aficionades taronja puguen fer molt “soroll” guiant a l'equip cap a la victòria. A més, es repartiran centenars de productes de merchandising, com a neveres antiestrés, i hi haurà 2 premis en joc, una cantimplora i una Cafetera Dolce Gusto, entre aquells afortunats que isquen triats a través de les xarxes socials del Club.

 

Triple Divershopping MN4

De nou un afortunat o afortunada tindrà l'oportunitat de llançar un triple des del centre del camp. Cada tirador té una única oportunitat de llançar. Si el tirador aconseguix encistellar el Triple Divershopping, guanya un bono de 150 euros per a gastar en els establiments de MN4. Si no té sort i falla el tir, el premi es va acumulant. La xifra acumulada és de: 2100 euros.

 

Isaval en l'anella

Els més menuts tornaran a tindre l'oportunitat de dibuixar als seus ídols en el Racó d'Isaval que repetix presència en l'anell. Un altre bonic record d'un dia que pot tornar a ser històric.


TAGS: