Rubén Burgos: “És un èxit estar en quarts i volem posar les coses difícils”

28/02/2020

Valencia Basket afronta un partit complicat davant de Ciudad de la Laguna en la Fonteta (29, 19:15h, Fonteta, Twitter FEB), en un partit que servirà de prèvia per als quarts de final de la Copa de la Reina, en els que l'equip taronja es mesurarà al mateix rival. Rubén Burgos ha analitzat el partit.

 

“Sí, és cert que mantenen un estil físic amb ritme i bones anotadores interiors i exteriors, però que es van reforçar en la posició de base i de 3 amb Traoré, una coneguda de la lliga. Estem preparades per a això, no sols pensant en este partit, sinó també en la Copa” deia el tècnic.

 

No hi haurà molt marge per a esperar a Salamanca algo diferent del que es veja en la Fonteta este dissabte. “Tots amb els dies que tindrem per a treballar prepararem opcions puntuals, a ambdós ens influirà el que ocórrega en este partit. Les esperem amb molta ambició, per ser un equip que tracta de refermar-se barallant pel playoff i el mateix en la Copa. Hem de tindre el mateix desig, fam i il·lusió i estar preparades física i tácticament” analitzava.

 

Quant a l'estat de forma del seu equip, l'entrenador està content. “L’equip està bé, conscienciat, amb bona dinàmica. Arribem amb el dubte d'Irene Garí, que no es trobava bé i no acaba de millorar, però la resta està bé, estaran a punt per al partit i amb l'extra de Robyn que ens aporta minuts i energía” comptava.

 

També va poder valorar el sorteig dels quarts de final de l'Eurocup Women. “Està clar que ens anava a tocar un molt bon equip, que està fent bé les coses esta temporada, per això seguix en competició europea. Amb els que quedem ja passa això, estem orgullosos d'estar entre l'elit i sabíem que ens anava a tocar un rival d'entitat. És un campió belga i un clàssic de l'Eurolliga que segur que ve amb ambició i opcions d'avançar. A partir d'ací açò per a nosaltres és terreny desconegut, és un èxit, una meta i una il·lusió estar ací, i tenim l'ambició de posar les coses difíciles” comptava.

 

Per a ell és important jugar la tornada en la Fonteta. “Volíem això, ja que ens guanyem eixe dret en la primera fase, refermar-ho també en els encreuaments, i les dates en què es disputa, en plenes falles, encara ens donaran més energia i esperem que el públic responga al màxim” concloïa.


TAGS: