MN4 porta una animació de cinema per a rebre al San Pablo Burgos

29/02/2020

La Liga Endesa torna a la Fonteta després de més d'un mes d'absència amb la trobada de la jornada 22 que enfrontarà al Valencia Basket amb el San Pablo Burgos (diumenge 1, 17:00h, Fonteta, Movistar Deportes) i el Centre Comercial i d'Oci MN4, patrocinador oficial del partit, ha preparat una animació molt especial per a este encontre. Una edició especial del Triple Divershopping amb el triple d'aspirants per a intentar emportar-se un xec-regal de 2.100 euros. Es repartiran en els seients del pavelló milers d'aplaudidors per a recordar la promoció d'entrades als Cinemes MN4 a preu reduït per als abonats i milers de mans de goma-escuma, amb les quals participar en el concurs de la Hand Cam i guanyar una passada VIP als cinemes d'este centre comercial. El mateix regal que es poden emportar els que encerten totes les respostes en el concurs de preguntes ràpides que es plantejaran en el vídeo-marcador. Tampoc faltarà la simpàtica mascota de MN4, Motitas, que al costat d'un grup de ball faran moure's al pavelló en el descans amb els seus ritmes urbans.

 

Tres finalistes competiran per a emportar-se un xec de 2.100 euros

Valencia Basket ha buscat a través del seu compte oficial de Facebook a tres finalistes per a participar en una edició molt especial del Triple Divershopping per a celebrar que el premi ha superat la xifra de 2.000 euros. I per això no serà un llançador sinó tres els que tractaran d'encistellar des del centre de la pista la pilota daurada de MN4 en un dels temps morts del partit davant els burgalesos. El llançador amb suficient punteria per a convertir eixe tir llunyà davant de tot el públic de la Fonteta s'emportarà un xec-regal per a gastar en MN4 per valor de 2.100 euros.

 

Celebrem els descomptes als Cinemes MN4

Gràcies a l'acord de patrocini entre Valencia Basket i MN4, tots els abonats del Club o els espectadors ocasionals que acudisquen a les taquilles dels cinemes del centre comercial i presenten una entrada d'un partit a la Fonteta de l'equip taronja poden beneficiar-se d'una promoció per a adquirir les seues entrades als Cinemes MN4 a un preu reduït de 5,95 euros qualsevol dia de la setmana durant tota la temporada de bàsquet. Aprofita els teus avantatges com a abonat taronja i no et perdes el millor cinema en MN4.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de MN4

Els espectadors de l’encontre trobaran en els seus seients un dels milers d'aplaudidors personalitzats que el Centre Comercial i d'Oci MN4 ha preparat per a crear el millor ambient quan la pilota es pose en joc a la Fonteta. No oblides plegar el teu aplaudidor per a animar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final.

 

La Hand Cam buscarà al millor ballarí…

A més de l'aplaudidor, els assistents al partit trobaran en els seus seients unes mans de goma-escuma elaborades per MN4 per a animar durant tot el partit. Però estes mans tenen a més una altra funció. En un dels temps morts del partit, la càmera del videomarcador buscarà aficionats amb ritme que porten posada la mà gegant de MN4. El speaker els animarà a alçar-se i ballar al compàs de la música del nostre DJ. I si ho fan d'una forma divertida, s'emportaran de manera instantània i sense sortejos una passada VIP dels Cinemes MN4 per al mes de març.

 

I el concurs de preguntes ràpides als més llestos

Però si ballar no és lo teu, el Centre Comercial i d'Oci MN4 et dóna una altra opció per a gaudir del cinema gratis en les millors condicions. Durant els temps morts del partit davant San Pablo Burgos, apareixeran en el vídeo-marcador del pavelló una sèrie de preguntes que caldrà respondre el més ràpid possible. Per a participar en este concurs tan sols has d'entrar amb el teu telèfon mòbil en la web www.basket.mn4.com i contestar a les preguntes segons vagen apareixent. Entre tots els aficionats que encerten la resposta de totes les preguntes, se sortejarà una passada VIP de Cinemes MN4 per a gaudir de totes les estrenes des de març fins a desembre de 2020.

 

Motitas posa el ritme al descans

La diversió no es deté a la Fonteta quan la pilota es pare. Motitas, la mascota de MN4, unirà les seues forces amb Pam i Maxi per a animar a l'equip durant tot el partit. I en el descans del partit, Motitas i un grup de ballarins disfressats convertiran el parquet de la Fonteta en una pista de ball per a fer moure's al pavelló al ritme dels seus passos urbans.


TAGS: