Ciudad de la Laguna colpeja primer en la doble cita davant Valencia Basket (69-71)

29/02/2020

Valencia Basket va caure en la Fonteta davant d'un gran Ciudad de la Laguna en la celebració per avançat del Dia de la Dona, que servix com prèvia de la cita copera de la setmana que ve. Les taronja van tindre tir per a guanyar, però es va escapar el triomf i hauran d'esperar a la revenja copera davant del mateix rival.

Va començar patint en el pal l'equip de casa, amb Pierre-Louis anotant i dominant el rebot, però el va compensar amb una Queralt elèctrica en atac. La igualtat la desfeia la màxima anotadora de la competició. Atkinson despertava, i amb ella Traoré i el joc exterior canari. L'entrada de Raman ajudava en defensa, i els triples d'Adams i Parks en atac, però Ciudad de la Laguna havia començat molt encertat i un 2+1 de Bintou va deixar el marcador en 17-22 després dels primers 10 minuts.

Va tornar a estrényer el conjunt canari en el pal en l'inici del segon, però va créixer en eixes labors Julia Reisingerová, tant en atac com en defensa per a mantindre a les seues. Robyn Parks aniria inclús un pas més enllà. Un gran 2+1 seu, avançava per primera vegada a Valencia Basket, culminant un 9-0 de parcial que trencava Traoré. Igualaven les de Claudio García, però les taronja havien despertat. Un triple de Raman primer, dos bones accions de Parks després i una Joy Adams incombustible, posaven +10 a les de casa. Al descans, 40-32 per a Valencia Basket.

Casas i Abalde augmentaven la màxima diferència en l'inici del tercer amb un 6-0 d'eixida que tallava Atkinson. Ho intentava Ciudad de la Laguna, i encara que la intensitat taronja, el rebot ofensiu i les accions d'Adams complicaven la reacció, esta va arribar per mitjà de Traoré i Charles, que van arribar a posar a les seues a tan sols 4 punts. Reisingerová ho deixava en 58-52 de cara a l'últim.

I amb ell arribava la tensió. Atkinson les posava a dos, i un triple de Bintou, per davant. La zona se li entravessava a Valencia Basket, i costava anotar. Un 2+1 d'Atkinson ho complicava encara més, però responia Queralt Casas amb un triple importantíssim i estrenyia la Fonteta. Traoré i Atkinson tornaven a anotar, però Valencia Basket no perdia la fe. Amb 5 punts baix, la defensa i les accions de Queralt i Abalde tornaven a obrir el partit. Anotava Reisingerová i Valencia Basket tornava a estar dalt. Igualava Pierre-Louis i el partit tornava a començar amb un minut per davant. No anotaven Queralt i Meiya, i sí Pierre-Louis des del tir lliure. Amb 13.4, Valencia Basket tenia l'última dos baix. No va entrar el triple de Parks i es va escapar la victòria.