El total aforament del Valencia Basket venut únicament als seus abonats i a públic local

03/03/2020

Ateses les recomanacions que les autoritats sanitàries han realitzat aquesta vesprada en roda de premsa, i en concret relatives “hem dictat una recomanació l'executivitat de la qual dependrà de les comunitats autònomes, que fa referència a les competicions esportives. Aquells esdeveniments professionals en els quals s'espera una alta presència d’aficionats que provinguen de les zones de risc,…  la recomanació és que se celebre a porta tancada”.

 

València Basket ha constatat i donat trasllat que no s'han venut entrades a afeccionats italians que hagen de desplaçar-se per al partit de la Turkish Airlines Euroleague del pròxim dijous 5, davant Armani AX Exchange Milà. I, per tant, no es desplaçaran aficionats, per la qual cosa no donant-se les circumstàncies previstes en aquesta recomanació, es facilita la tranquil·litat dels afeccionats locals que tenen previst assistir al partit.

 

El Pavelló de la Font de Sant Lluís compta amb un aforament de 8.000 espectadors, dels quals 7.750 són abonats anuals del club. La resta de localitats, en concret 74 han sigut venudes a públic local. Per tant, no contará amb aficionats desplaçats des de les zones afectades d'Itàlia; i el partit pot celebrar-se amb normalitat, ateses les citades recomanacions.

TAGS: