On vore el partit de hui davant AX Armani Exchange Milan?

05/03/2020

Davant la impossibilitat de veure el partit de hui a la Fonteta, València Basket explica alternatives per a poder veure l'envit d'aquesta nit a les 21 davant AX Armani *Exchange Milà, amb les diferents ofertes dels establiments hostalers associats i sobre com abonar-te a DAZN.

 

Ofertes especials en els nostres bars associats

 

-Cafeteria de L’Alqueria del Basket

La cafeteria de les nostres pistes oferirà en les seues pantalles el partit d'aquesta nit. Recorda que la pots trobar al costat de la Font de Sant Lluís. Com a oferta especial per a hui, tindràs entrepà, creïlles i beguda a només 5 euros.

 

-Saint Martin’s Urban Irish

L’establiment del carrer de la Abadia de San Marin, 2, tornarà a oferir la retransmissió del partit, com succeeix habitualment durant la temporada, i oferirà una promoció especial per a hui de ració de guacamole i 2 begudes per només 7 euros

 

-The Roast and Beer

El bar situat en Pintor Maella 33 també oferirà el partit aquesta nit i ofereix un descompte per a hui el 10% en totes les consumicions presentant el teu abonament.


Quintet d'ofertes especials a la nostra botiga on-line

Només disponibles des de les 20 hores de hui dijous i fins a les 9.30 hores del matí del divendres

 

1. Enviament gratuït a qualsevol punt d'Espanya

2. Serigrafia gratuïta en camisetes de joc o pista

3. Pantalons de joc de 30 a 15 euros

4. Val descompte del 20% en la teua pròxima compra on-line

5. Totes les bufandes a 5 euro

 

En televisió, seguix el partit en DAZN

L'únic canal que retransmet el partit és la plataforma DAZN, recorda, el primer mes de subscripció és gratuït. Pots registrar-te en aquest enllaç http://bit.ly/valenciabasketdazn 

TAGS: