Rosó Buch: “Anem amb la màxima confiança”

05/03/2020

Valencia Basket s'ha desplaçat a Salamanca per a afrontar la seua segona participació copera des que arribara al màxim nivell del bàsquet nacional. En el media day de l'equip abans de començar la competició, Rosó Buch i Julia Reisingerová han analitzat l'estat de l'equip.

 

La txeca va ser la primera a fer-ho. “Per supost que és difícil per a nosaltres. Totes les temporades hi ha algun equip a què et costa més batre, i enguany nosaltres hem perdut els dos partits contra Tenerife. Està clar que és una competició diferent, ho afrontarem bé i a veure què tal va” deia Julia.

 

Per a la pívot, la lesió està completament oblidada. “Pense que sí, estic preparada, no jugaria de ser diferent, em sent amb força” explicava. Per a ella, no cal pensar en favoritismes. “Sempre hi ha algú favorit per a alqú o que està jugant millor. Evidentment Girona i Salamanca tenen més opcions però mai pots anar pensant que perdràs així que intentarem que passe, fer-ho possible”.

 

Buch també veu opcions. “Després de tota la setmana treballant els errors que vam fer a casa i a Tenerife som conscients que serà un partit diferent amb motivació diferent, en la Copa pot passar qualsevol cosa, però l'hem treballat bé i anem amb la confiança de traure el partit sabent que serà dur” explicava Rosó.

 

“Ens han guanyat les dos vegades, esta setmana estem entrenant coses diferents, no pot repetir-se que ens tornen a remuntar. Els favorits són Girona i Salamanca, si passàrem ronda no seríem els favorits, però més que pressió a esta competició es ve amb motivació extra que cal saber dominar. Que no pesen els nervis, l'equip té experiència i anar amb la màxima confiança a per la copa” analitzava.


TAGS: