Dubljevic: “Molt orgullós de quedar-me ací, la meua sang és taronja”

24/03/2020

El capità de Valencia Basket Bojan Dubljevic va segellar la seua continuïtat amb l'equip taronja per a les pròximes tres temporades, amb opció a una quarta, i en el dia després que es coneguera la seua renovació s'ha mostrat “molt content i molt orgullós perquè em quede en un Club al que estime molt. Com sempre dic, la meua sang és de color taronja. Esta és la meua casa i estic molt feliç de quedar-me ací. També de ser el capità de l'equip, que és una cosa increïble per a mi. Ara el que vull és continuar treballant, vull jugar millor, millorar cada any i ajudar a l'equip el màxim que puga”.

 

Dubljevic ha manifestat en més d'una ocasió que el seu somni és retirar-se vestint la camiseta taronja, Club al qual va arribar en 2012 amb només 20 anys. Un objectiu que amb este contracte a llarg termini està un poc més a prop. I com reconeix el pivot montenegrí “no sé quants anys més podré jugar però eixe és el meu somni, acabar la meua carrera ací i quedar-me ací. Ara només seguisc eixe somni”.

 

Seguir com taronja com a mínim fins a 2023 li dóna a Dubljevic l'oportunitat de convertir-se en l'home rècord del Club en les categories que encara se li resistixen, una cosa al que Bojan li dóna una importància relativa: “Tant de bo puga aconseguir tot això, però no és el que per a mi és lo més important. El més important és si puc guanyar més trofeus. No sóc una persona que mire les seues estadístiques, només mire a l'equip. I el més important és el que faça l'equip”.

 

Amb quatre títols en el seu palmarés taronja, el capità es mostra ambiciós i assenyala que “em falten més trofeus i vull més amb Valencia Basket. Per això em quede ací, em falten més títols i tant de bo fins que s'acabe la meua carrera puga guanyar estos que em falten”.


Mentre contínua amb els seus entrenaments individuals perquè #EstoNoTieneQueParar, Dubljevic acaba enviant un missatge optimista de que #EstoPasará: “Ara no podem entrenar junts, no podem jugar, no hi ha partits. Però crec que això passarà prompte i que podrem continuar amb el bàsquet”.


TAGS: