La #historiataronja continua amb aniversaris de títols continentals i dels èxits del Femení

13/04/2020

Ahir a la nit acabava el repàs als huit triomfs de Playoff que van donar el seu primer títol de la Liga Endesa 2016-17 al Valencia Basket. I ho va fer amb el seu partit més seguit, amb més de 6.500 visualitzacions en la redifusión del quart i definitiu partit de la Final, en el qual es va alçar el campionat. El Club manté la seua intenció de que els seus aficionats tornen a viure moments especials durant estos dies, ja que #EstoNOtienequePARAR perquè #EstoPasará, per la qual cosa per als pròxims dies recuperarà en el mateix format i en el mateix horari les efemèrides d'altres partits fonamentals de la #historiataronja, coincidint amb l'aniversari de la disputa d'eixos encontres.

 

Tots els partits seran emesos en mode “estrena” des de les 20.30 hores a través del canal de Youtube del Valencia Basket al qual pots accedir en el següent enllaç:

https://www.youtube.com/valenciabasketclub

 

En concret, es recuperaran els quatre partits en els quals el Club va aconseguir alçar els seus quatre títols continentals, la fase d'ascens a la primera divisió femenina del nostre equip professional de xiques i altres trobades del primer equip femení taronja fonamentals en la seua trajectòria ascendent. Per a esta setmana, hi ha ja fixades tres cites. El primer aniversari del títol de l'Eurocup 2019 (el dimecres 15), el primer aniversari del triomf que va classificar per primera vegada al nostre equip femení per a les semifinals de la Liga Femenina Endesa (el divendres 17) i el desé aniversari del títol de l'Eurocup 2010 (el dissabte 18).

 

Més de 36.500 persones van reeditar el títol de Liga Endesa

El primer episodi per este repàs per la #historiataronja va ser la redifusió dels huit triomfs en el Playoff de la Liga Endesa 2016-17 que van acabar amb l'equip taronja alçant el seu primer trofeu d'este torneig. Huit dies consecutius en el qual la Família Taronja s'ha congregat davant de la pantalla per a tornar a gaudir amb eixes encontres fins a superar la xifra dels 36.500 aficionats que s'han enganxat per a vore algun o totes les trobades d'esta sèrie. Una oportunitat que seguix oberta per a totes aquelles persones que s’ho van perdre, ja que eixes huit trobades seguixen allotjats i disponibles per a vore en la pàgina oficial de Youtube del Valencia Basket.

 

Celebrem els aniversaris dels nostres quatre títols europeus

Perquè el bàsquet i els records no paren durant el que queda de mes d'abril i l'inici de maig, Valencia Basket repassarà les efemèrides dels quatre títols d'Eurocup que ha alçat el seu primer equip masculí. El dimecres 15 d'abril celebrarà el primer aniversari del triomf per 89-63 davant l'ALBA Berlín que va suposar el campionat de l'Eurocup 2018-19. El dissabte 18 d'abril serà el moment de recordar el triomf per 44-67, també davant l'ALBA Berlín, en el qual es va alçar el títol de l'Eurocup 2009-10 a Vitòria exactament deu anys abans. El divendres 24 d'abril celebrarem el 17é aniversari del primer títol europeu del Valencia Basket amb la redifusió del triomf davant el KRKA Novo Mesto per 78-76 que va certificar la ULEB Cup 2002-03. I el dijous 7 de maig es tornarà a emetre el triomf en la pista del UNICS Kazan per 73-85 amb el qual l'equip taronja va alçar l'Eurocup 2013-14 per a commemorar el sisé aniversari d'este triomf.

 

Rememorant les grans nits de les nostres xiques

En este repàs de la #historiataronja no poden faltar els aniversaris de triomfs importants del nostre primer equip femení. El divendres 17 d'abril recuperarem l'espectacular triomf per 49-75 amb el que les xiques de Rubén Burgos van aconseguir exactament un any abans en la pista del Lointek Gernika Bizkaia per a classificar-se per primera vegada a les semifinals de la Liga Femenina Endesa. I el 27, 28 i 29 d'abril tornarem a emetre els triomfs de l'equip taronja per a celebrar l'aniversari de la gran festa que va suposar la fase d'ascens a la primera divisió femenina disputada a la Fonteta en 2018 i que va acabar amb l'ascens del Valencia Basket a l'elit del bàsquet femení nacional. Esperant data per a la seua redifusió estan altres dues trobades d'esta mateixa temporada de les xiques de Rubén Burgos: la victòria davant el Lointek Gernika Bizkaia a la Fonteta que va classificar al nostre equip femení per als quarts de final de l'Eurocup Women i el triomf davant el Ciutat de la Laguna Tenerife que va suposar el primer triomf taronja en la Copa de la Reina.

 

Esta és l'agenda dels pròxims partits a emetre:

Competició
Partit
Estrena
Final EuroCup 2019
Valencia Basket – 
ALBA Berlín 
Dimecres 15 d’abril, 20:30h
P3 1/4 Liga Femenina Endesa 2019
Lointek Gernika Bizkaia- Valencia Basket
Divendres 17 d’abril, 20:30h
Final Eurocup 2010
ALBA Berlín – 
Valencia Basket
Dissabte 18 d’abril, 20:30h
Final ULEB Cup 2003
Valencia Basket – KRKA Novo Mesto
Divendres 24 d’abril, 20:30h
J2 Fase d’Ascens 2018
Valencia Basket – Picken la Cuina Claret
Dilluns 27 d’abril, 20:30h
J3 Fase d’Ascens 2018
Patatas Hijolusa – Valencia Basket
Dimarts 28 d’abril, 20:30h
Final Fase d’Ascens 2018
RC Celta Zorka -Valencia Basket
Dimecres 29 d’abril, 20:30h
Final Eurocup 2014
Unics Kazan – 
Valencia Basket
Dijous 7 de maig, 20:30h

TAGS: