Naix ADN Taronja, un repàs en primera persona a la història del Valencia Basket

24/04/2020

Valencia Basket posa en marxa a partir de demà “ADN Taronja”, un espai pensant per a alimentar la nostàlgia dels nostres aficionats més veterans i donar a conéixer a les noves generacions la història del nostre Club. Per a això, res millor que els testimonis en primera persona de jugadors i jugadores de totes les èpoques recordant el seu pas per Valencia Basket, repassant les seues vivències defensant la camiseta taronja (o blanca en alguns dels casos) i acostant-nos un poc a la seua realitat actual.

 

L'etern capità Víctor Luengo exercirà d'amfitrió en cadascuna d'estes converses carregades d'anècdotes i curiositats que es revelaran cada dissabte a les 13.30 hores en el canal oficial de Youtube del Valencia Basket en totes les seues Xarxes Socials. Una forma ideal de conéixer el passat del nostre Club de la mà de les persones que ho van escriure.

 

ADN Taronja es remuntarà als inicis de l'entitat per al seu primer episodi amb la xarrada que s'estrenarà en tots els suports demà dissabte 25 d'abril a les 13.30 hores i en la qual Víctor Luengo conversarà amb l'interior Jerry Herranz. Jugador de Valencia Basket durant tres temporades, entre 1987 i 1990, membre de la plantilla que va aconseguir el primer ascens a l'ACB i de la que es va estrenar en la màxima categoria del bàsquet espanyol, el seu mat d'esquena a la Fonteta davant el Metro Santa Coloma en 1988 s'ha pegat en el nostre imaginari col·lectiu com la imatge icònica de l'ascens a l'elit.

 

El segon capítol d'ADN Taronja també té ja el seu protagonista assignat. I no és un altre que un jugador que va ser company de Luengo durant tota la seua etapa a Valencia Basket, un dels millors tiradors nacionals de la seua època, l'aler Berni Álvarez. L'entrevista s'estrenarà el dissabte dos de maig a les 13.30 hores. Arribat en 1995 en EBA per a recuperar la categoria, durant les altres cinc de les seues sis temporades en el nostre Club Berni va ser peça clau en el creixement i l'expansió continental del Valencia Basket. Membre de la plantilla que va aconseguir el primer títol de la nostra història (la Copa del Rei del 98), va estar en l'estrena en competicions europees i en els dos primers subcampionats. Tot això sempre amb el punt de mira ben afinat des de darrere de la línia de tres punts, la seua gran especialitat.


TAGS: