Valencia Basket reedita l'ascens a Lliga Femenina

26/04/2020

Valencia Basket es manté ferm en la seua idea que els seus aficionats tornen a viure moments especials durant estos dies, ja que #EstoNOtienequePARAR perquè #EstoPasará, i es bolca ara en un de les majors fites del primer equip femení: l'ascens a la màxima categoria nacional.

 

Coincidint amb el segon aniversari de l'èxit, en els pròxims tres dies es tornaran a retransmetre les tres victòries consecutives que van valdre el bitllet a la primera divisió. Tots els partits seran emesos en mode “estrena” des de les 20.30 hores a través del canal de Youtube del Valencia Basket a què pots accedir en l'enllace següent:

https://www.youtube.com/ValenciaBasketClub

 

El primer partit a emetre serà el punt d'inflexió que va suposar véncer en el derbi a Picken Claret, en la fase de grups inicial. Després de caure en la primera jornada davant de l'altre equip que ascendiria, Durán Maquinària Ensino, les xiques de Rubén Burgos s'imposaven al rival de la ciutat i mantenien viu el somni.

 

Estos són els partits a emetre:

 

Ronda
Partit
Estrena
P2 Grups
VBC – Picken Claret 
Dilluns 27, 20:30h
P3 Grups
Patatas Hijolusa – VBC
Dimarts 28, 20:30h
Final
Celta Zorka – VBC
Dimecres 29, 20:30h


A més d'estos partits, Valencia Basket continua treballant per a reviure més partits històrics en els pròxims dies, en un altre exemple de que #EstoNOtienequePARAR perquè #EstoPasará.


TAGS: