Valencia Basket llança una promoció especial pel Dia de la Mare a la seua botiga on-line

27/04/2020

S'acosta un dia de la mare una miqueta especial, i Valencia Basket vol ajudar-te amb una promoció especial a la seua botiga en línia. Per a elles, que ara més que mai ho mereixen.

 

Compra la camiseta de joc d'aquesta temporada i posa-li la serigrafia que vulgues per només 30 euros, aquesta promoció és vàlida per a totes les camisetes de joc d’esta temporada, siguen masculines o femenines, siguen de competició nacional o europea, siguen de la primera, segona o tercer equipament. Esta promoció especial estarà vigent des d'aqueix mateix moment i fins al diumenge dia 3 de maig a les 23.59 hores.

 

Per a realitzar esta compra hauràs d'accedir a la nostra botiga en línia (en el següent enllaç) i comprar el producte de la camiseta, i a continuació, sense despesa afegida, el producte serigrafia completa, en el qual hauràs d'indicar el nom i el número que vols que tinga la teua camiseta.

 

Esta promoció és únicament on-line, al no estar de moment disponible la nostra botiga física, i no inclou les despeses d'enviament, que varien en funció de la destinació de l'enviament.

TAGS: