Valencia Basket completa la seua primera setmana de treball en L’Alqueria del Basket

10/05/2020

La primera plantilla masculina del Valencia Basket ha completat la primera setmana de treball des que el dilluns tornara a les instal·lacions de L’Alqueria del Basket. Set dies en què els 14 jugadors han tingut temps de passar els controls físics, recuperar la sensació de llançar a cistella en les pistes amb màquines de tir i iniciar els entrenaments individuals, dels quals s'han realitzat quatre sessions dividides en treball físic i tècnic. La plantilla tornarà demà dilluns per a afrontar el primer entrenament de la nova setmana, fidels a la filosofia que #EstoNOtienequePARAR.

 

Valencia Basket s'ha beneficiat de comptar amb una instal·lació com a L’Alqueria del Basket per a poder començar a entrenar en el moment en el que ha sigut possible. El recinte per al bàsquet de formació del nostre Club s'ha adaptat i ha posat les seues 13 pistes a disposició de la primera plantilla masculina. Cada jugador compta amb un vestidor per al seu ús exclusiu, convenientment retolat i que mantindrà durant tot el temps que dure esta dinàmica de treball. Hi ha tres pistes que compten amb màquines de tir perquè els jugadors puguen practicar el llançament sense necessitat de suport de cap mena. En les aturades de l'activitat es desinfecten els taulers, les anelles, el parquet i les cintes de córrer, així com tots els elements de les pistes amb les màquines de pilotes. I a més, L’Alqueria del Basket compta amb un sistema de reciclatge d'aire que està activat les 24 hores del dia per a oferir totes les garanties sanitàries.

 

El dilluns 4 i el dimarts 5 els jugadors van anar passant escalonadament per les instal·lacions de L’Alqueria del Basket per a sotmetre's a uns controls físics que van revelar que tornaven en un bon estat de forma gràcies al treball que van realitzar en els seus domicilis durant el temps de cessament dels entrenaments. Tots els jugadors van tindre un pla de treball personalitzat supervisat pels preparadors físics i van comptar amb una bicicleta estàtica i material de gimnàs per a poder entrenar. Alguns dels jugadors van aprofitar la seua visita a L’Alqueria per a practicar el tir en les cistelles amb màquines de pilotes abans fins i tot de l'inici de les sessions individuals.

 

Des del dimecres 6, els 14 jugadors de la plantilla taronja acudixen diàriament a realitzar els seus entrenaments de treball individual, amb sessions que es dividixen en dues meitats, una de treball físic i l'altra meitat d'exercicis de tècnica individual amb la pilota. La plantilla ha anat complint satisfactòriament amb els primers objectius marcats per a esta setmana. A més, encara que en esta primera fase d'entrenament els jugadors no poden tindre cap mena de contacte físic amb els seus companys, el fet de tornar a treballar (encara que siga de manera individual) en el mateix recinte que ells està sent molt positiu per a l'ànim del grup.

 

En cada sessió de treball, els propis jugadors s'han hagut de fer càrrec de manera personal del trasllat de tot el material que necessiten per a exercir el seu treball fins a la pista que tingueren assignada. Tots eixos elements, que cada jugador empra de manera exclusiva, han de ser retornats per cadascun d'ells al seu vestidor per a la seua posterior desinfecció.


TAGS: