Valencia Basket obri la seua botiga de la Fonteta amb cita prèvia perquè #EstoNOtienequePARAR

11/05/2020

Des de hui, la botiga oficial del Valencia Basket, situada a la Fonteta, obri les seues portes complint amb tots els requisits sanitaris imprescindibles, per a poder donar servici als aficionats que vullguen fer-se amb algun dels productes oficials del club. Per a poder accedir, serà indispensable comptar amb una cita prèvia, que es podrà sol·licitar telefonant al 655.178.559 i 96.395.70.84.

 

Nou horari, mesures excepcionals

La botiga oficial obri des de hui amb l'horari de 9:30 a 14 hores i de 16 a 19 hores, amb un horari preferent per a majors de 65 anys en les franges de 10 a 12 hores. L'accés a la botiga tindrà lloc per la porta habitual d'oficines del pavelló.

 

Amb motiu de les mesures excepcionals sanitàries, la botiga només podrà atendre un client alhora. Cada emprovador, així com la roba que siga provada i no comprada, seran desinfectats després de cada ús.

 

La Primavera Taronja durarà una setmana més i també serà presencial

Valencia Basket ha decidit prorrogar una setmana més la seua oferta de la Primavera Taronja, que et permet comprar l'equipatge complet de joc, siga com siga el color, la competició i la talla, per només 50 euros, podent afegir per només un euro més la serigrafia completa.

 

Esta promoció es podrà comprar on-line, no inclou les despeses d'enviament, i finalitzarà el diumenge 17 de maig a les 23:59 hores.

 

La promoció només s'aplicarà comprant una camiseta i uns pantalons alhora en les seues diferents versions durant la mateixa compra. Si vols aprofitar-la on line, entra a la nostra botiga en este enllaç i aprofita la Primavera Taronja.

TAGS: