Laura Juskaite, talent lituà per al projecte taronja

26/05/2020

El projecte femení de Valencia Basket ja mira al futur i continua donant passos. Després d'una altra temporada complint el full de ruta establida i millorant resultats, aconseguint la primera victòria en una Copa de la Reina, aconseguint la quarta posició en lliga regular i els quarts de l'Eurocup Women, l'equip de Rubén Burgos contínua amb els seus moviments buscant fer un pas més en la 2020-21.

 

Amb eixe objectiu, Valencia Basket ha aconseguit un acord amb la jugadora internacional lituana Laura Juskaite (aler, 1.86, 22 anys), perquè se sumix al projecte taronja la pròxima temporada. Laura Juskaite s'unix així a Raquel Carrera i Queralt Casas, que ja tenien contracte en vigor per a la pròxima campanya, a María Pina, Anna Gómez i Leticia Romero, renovades pel Club i a l'acabada d'incorporar Laura Gil. “Soc una aler polivalent a què li agrada tirar de tres i jugar al contraatac, però sobretot jugar en equip” diu la jove jugadora, que a pesar de la seua edat ja acumula una important experiència a Europa.

 

Després de destacar en el seu país en BC Kibirkstis Vilnius, va donar el bot a Enea Gorzow a Polònia, on no sols ha sigut una peça clau en la competició nacional les dos últimes temporades, sinó que ha liderat a l'equip en Eurocup Women, sent una de les millors jugadores de la competició. Els seus números esta temporada han crescut fins a amitjanar 16 punts per partit i 8 rebots, amb un 40% d'encert en tirs de tres, una de les facetes en què destaca, per a 19.6 de valoració, la millor del seu equip, que l'ha col·locat en el Top15 de l'Eurocup.

 

La jugadora lituana a més ha sigut internacional en les categories de formació del seu país, i ara forma part del combinat absolut, sent una jugadora important a pesar de la seua curta edat.

 

 

Trajectòria esportiva

2016-18. BC Kibirkstis (Liga Lituana).

2018-20. InvestlnTheWest Enea Gorzow (Liga Polaca y Eurocup).

Mayo 2020. Valencia Basket

 

 


TAGS: