Queralt Casas, millor escolta de la Liga Femenina Endesa

27/05/2020

La Lliga Femenina Endesa ha donat a conéixer hui el resultat de les votacions a millor escolta de la competició. La Federació Espanyola havia iniciat prèviament el procés de desvelar els noms que conformen el quintet ideal, sent Silvia Domínguez triada la millor base. La segona triada ha sigut la jugadora taronja Queralt Casas.

 

L'escolta catalana ha eixit vencedora d'un procés públic de votacions de què han format part els entrenadors, capitanes, aficionats i experts de l'Àrea Esportiva de la FEB, rebent així el premi que suposa un passador d'or a una gran temporada en la seua tornada a la competició espanyola.

 

Queralt Casas s'ha consolidat com una jugadora clau en els esquemes de Rubén Burgos des que s'incorporara al Club, i esta temporada havia amitjanat 11.3 punts i 14.4 de valoració en lliga regular amb més de 30 minuts per partit, demostrant ser una de les millors jugadores de la competició.

 

Estes xifres han portat a l'escolta catalana a situar-se en el Top15 de la competició quant a minuts jugats, anotació i valoració, a més de en balons recuperats (1.6) una altra de les facetes que domina.

 

El premi és per tant la confirmació d'una gran temporada a València que també li ha favorit per a mantindre la seua condició de jugadora important en la selecció absoluta que entrena Lucas Mondelo.

 

 

 


TAGS: