Queralt Casas, primera MVP nacional taronja

01/06/2020

La Lliga Femenina Endesa ha donat a conéixer hui el resultat de les votacions a jugadora nacional més valuosa de la competició, i el guardó torna a ser taronja, amb Queralt Casas sent la triada. La Federació Espanyola havia iniciat prèviament el procés de desvelar els noms que conformen el quintet ideal, en el que Queralt Casas havia sigut ja la representant taronja, sent triada millor escolta. Serà per tant el tercer guardó per al Club, després de ser designada Raquel Carrera jugadora nacional sub 23 amb major projecció.

 

L'escolta catalana ha eixit vencedora d'un procés públic de votacions de què han format part els entrenadors, capitanes, aficionats i experts de l'Àrea Esportiva de la FEB, rebent així un premi que posa més encara en valor el gran primer any que ha completat després de tornar a Espanya. La votació s'ha decantat gràcies als vots d'uns entrenadors (44%) i capitanes (43%) que han patit en primera persona durant el present curs el caràcter guanyador d'una jugadora única.

 

“Fa uns dies agraïa els vots de tots aquells que em van triar com a millor escolta de la temporada i hui vull van reafirmar el meu agraïment a tots aquells que m'heu ajudat a aconseguir este premi com a millor jugadora nacional de la LF Endesa. Vull agrair a Federació, capitanes, entrenadors i aficionats el seu suport, però també vull tindre un record per a les altres dos candidates perquè tinc una gran estima tant per Laura Gil com per Vega Gimeno. Amb elles he compartit moltes coses des que comencem juntes en açò en la Blume i em sent molt contenta per la temporada que han fet. A nivell personal, este premi suposa tot un orgull per a mi en un any en què m'he sentit molt còmoda amb Valencia Basket i en el que he disfrutat molt amb la meua tornada a la LF Endesa” diu la jugadora en declaracions a FEB.

 

Queralt Casas havia amitjanat esta temporada 11.3 punts, 5.3 rebots i 3.7 assistències per a 14 de valoració en 24 partits disputats, en els que ha estat sobre la pista més de 30 minuts, sent peça clau en la gran temporada de Valencia Basket.

 


TAGS: