Lorena Segura, del Mur dels Somnis al projecte taronja

02/06/2020

El projecte femení de Valencia Basket ja mira al futur i continua donant passos. Després d'una altra temporada complint el full de ruta establit i millorant resultats, aconseguint la primera victòria en una Copa de la Reina, aconseguint la quarta posició en lliga regular i els quarts de l'Eurocup Women, l'equip de Rubén Burgos contínua amb els seus moviments buscant fer un pas més en la 2020-21.

 

Amb eixe objectiu, Valencia Basket comptarà en la seua plantilla la pròxima temporada amb Lorena Segura (escorta, 1.80 cm, 19 anys). La jugadora valenciana s'unix així a Raquel Carrera i Queralt Casas, que ja tenien contracte en vigor per a la pròxima campanya, a María Pina, Anna Gómez i Leticia Romero, renovades pel Club i les acabades d'incorporar Laura Gil, Laura Juskaite i Cristina Ouviña.

 

Lorena Segura es va desenrotllar en les categories de formació de Valencia Basket des que s'iniciara el projecte femení en el Club. La jugadora no ha deixat de créixer des de llavors, i va ser la primera canterana a arribar a debutar al màxim nivell, i per tant, ser inclosa en el Mur dels Somnis de L’Alqueria del Basket. Va debutar amb Valencia Basket en Lliga Femenina 2 quan era júnior, i en les dos últimes temporades, ha alternat la dinàmica d'entrenaments de Valencia Basket amb la competició en Lliga Femenina 2 formant part de la plantilla de Picken Claret, amb el que ha amitjanat 6.7 punts i 4.5 rebots per a 7 de valoració l'any del seu debut, incrementant els seus registres fins als 7.1 punts per partit en la seua segona temporada.

 

En les seues convocatòries amb el primer equip de Valencia Basket, el 23 de març de 2019 va donar el pas definitiu en la màxima competició nacional davant de RPK Araski. Un xoc en què als seus 18 anys va poder disfrutar dels seus primers minuts de joc en substitució de Rebeca Cotano. Esta temporada, la jugadora ha debutat també a Europa, sent un exemple per als integrants de la casa del bàsquet europeu de formació.

 

“Estic molt contenta de formar part un any més de la família taronja i poder continuar complint somnis al vostre costat. Dir que estic súper agraïda al Club per la confiança i haver-me donat esta oportunitat i que jo posaré tot de la meua part perquè siga un gran any. Estic desitjant que comence la temporada i conéixer totes les meues companyes. Ens veiem prompte, Fonteta” diu la protagonista.

 

La jugadora, internacional amb les categories de formació de la selecció espanyola sent una de les primeres jugadores de L’Alqueria a aconseguir medalla en un campionat d'Europa, tindrà l'oportunitat de continuar creixent sent una més a les ordes de Rubén Burgos esta temporada.


TAGS: