Així es el centre mèdic avançat de la Fase Final de la Liga Endesa

16/06/2020

Un espectacular centre mèdic, per a fer més segura la Fase Final extraordinària de la Lliga Endesa. Zero desplaçaments i tots els recursos i facilitats per a poder reaccionar davant de qualsevol imprevist que sorgisca durant la competició. A una sala de recuperació espectacular, s'unixen estos dies una sèrie de boxs en L’Alqueria del Basket, en els que els jugadors podran trobar tractament davant de qualsevol tipus de lesió, siga quina siga la molèstia. Anàlisis clínics, unitat de medicina esportiva i medicina interna, cardiologia, urgències, nutrició esportiva, fisioteràpia, podologia, odontologia, oftalmologia i vehicles de transport sanitari sempre actius, cobrint totes les àrees possibles.

 

Tots estos servicis del Centre Mèdic Avançat no haurien sigut possibles sense el suport de distintes empreses i professionals que han bolcat els seus recursos a fer que la bambolla sanitària que embolica la Fase Final, siga una realitat. Empreses com Podoactiva, que facilita tot el material de podometría, com Aiken, que fa possibles les revisions oculars i oftalmologia, la Clínica Barona que permet els servicis d'otorinolaringologia, la clínica d'odontologia gràcies a Amigos de Buba, els servicis de traumatologia gràcies a IMSKE o les màquines tèrmiques ThermoHuman per a previsió i detecció de lesions en els jugadors. Tot això amb els millors professionals de cada àrea atenent durant tota la fase, com succeïx amb el Dr. José Ferrero en la consulta de cardiologia o la nutricionista Carmen Daries, que estarà a càrrec del servici de nutrició esportiva.

 

Per si no fóra poc, en les pistes exteriors es pot trobar el centre mèdic de radiodiagnòstic IMED, una unitat mòbil per a realitzar ressonàncies als jugadors o personal de qualsevol equip que patisca una lesió. La tecnologia de la unitat mòbil permet enviar les proves ràpidament de manera que es puga comptar amb un informe de la lesió en a penes 5 minuts. Un procés que de normal pot arribar a tardar 7 dies, agilitzat a tan sols uns minuts. Davant de qualsevol malaltia, es realitzarà un estudi d'uns 15-20 minuts de duració, i tan sols uns minuts després d'enviar el resultat, l'informe estarà disponible per als interessats. Un camp magnètic que compta amb un sistema elèctric que permet eliminar la radiació i evitar qualsevol perill o dany per als jugadors.

 

Fins al 30 de juny perquè, es trobaran en la instal·lació totes les garanties sanitàries amb la implicació de la Generalitat Valenciana i de l'Ajuntament de València. Comptant a més amb circuit hospitalari “free Covid-19” i servicis hospitalaris en els millors centres de la ciutat, a més d'un servici de farmàcia que portarà el material farmacèutic als hotels, pavelló Font de Sant Lluís i L’Alqueria del Basket, eliminant novament els desplaçaments de qualsevol membre dels equips o personal d'organització.


TAGS: