Necessitem el teu SOROLL! La Família Taronja entra en joc en la Fase Final

16/06/2020

En una Fase Final de la Liga Endesa tan extraordinària com aquesta que afrontem, Valencia Basket vol que els seus afeccionats siguen part activa en la mesura que siga possible. És per això que iniciem una campanya de suport per part dels afeccionats, que podran enviar el seu missatge d'ànim des d'aquest mateix moment.

 

Volem el teu vídeo!

Des d’este moment, Valencia Basket vol que els seus afeccionats envien vídeos de suport per a l'equip, fent-los vore que, malgrat no poder assistir físicament als partits, la família taronja els brinda tot el suport per a esta fase final.

 

Grava't un vídeo curt, amb un missatge d'ànim i mana'ns-el bé al nostre whatsapp taronja al 615111502 o bé al correu audiovisuales@valenciabasket.com i formaràs part del missatge que li arribe als jugadors abans d'afrontar els partits. Envia el teu missatge al més prompte possible, i podràs arribar a temps fins i tot per a abans del primer partit aquest dijous davant Morabanc Andorra.

 

No dubtes a compartir-ho!

Perquè entre tots fem tot el soroll possible, no dubtes a publicar el vídeo en els teus mitjans en les xarxes socials. Fes-ho amb l'etiqueta de #FaseFinalTaronja, on anirem centralitzant tots els missatges d'ànim al nostre equip.

 

Els teus missatges importen!

Les frases més representatives a més, s'imprimiran i s'utilitzaran com a imatge que acompanyarà a l'equip en tot moment tant en la seua estada a l'hotel, a les sales comunes de treball de l'equip, així com impreses en l'autobús de l'equip de camí als partits i als entrenaments. Volem que el teu alé estiga el més a prop possible de l'equip.


TAGS: