Seguix els partits la Fase Final de la Liga Endesa en els bars associats al Valencia Basket

17/06/2020

Hui comença la Fase Final de la Liga Endesa amb el partit entre el Barça i el Joventut a les 15.30 hores. El primer d'un total de 33 partits en només 14 dies per a complir els desitjos dels afeccionats al bàsquet. Perquè això es duga a terme, els bars associats al club llancen les seues promocions perquè pugues vore els partits que vulgues de totes les rondes en els seus establiments al costat dels teus amics.

 

Et donem fins a tres opcions:

 

Roast and Beer

El bar, situat en el Carrer del Pintor Maella en la zona de la Ciutat de les Ciències, manté la seua 10% habitual per als abonats del club, al que suma un brunch per cada tiquet superior a 20 euros.

 

Saint Martin's Urban Irish

Situat en el centre de València al Carrer De l'Abadia Sant Martí número 2, durant els partits de la fase, Saint Martin’s Urban Irish oferirà 2 begudes i una ració de nachos per 7 euros.

 

The Market Bar – Saint

Martins Situat en el Carrer del Marí Sirera número 14 en el Cabanyal, aquest nou establiment de Saint Martin’s s'estrena en la nostra oferta de bars per als partits amb una oferta d'una Market Burger (Hamburguesa de vedella amb tomaca valenciana fresca, ceba, encisam i cogombret) i una pinta per 10 euros.


TAGS: