Mike Tobey: “Avançar és a les nostres mans, hem d'igualar la seua capacitat física des del principi”

25/06/2020

El pivot de Valencia Basket Mike Tobey assenyalava en la prèvia del partit davant el Herbalife Gran Canària que “els comptes són molt senzills per a nosaltres, és bo tindre el nostre destí a les nostres mans. Si guanyem estem en les semifinals, estàvem concentrats en els últims dies a guanyar estos últims dos partits del grup. És l'única cosa que podem controlar, el que ens ficava dins i és tan senzill com això”.

 

El conjunt taronja es mesura a un rival que no se li ha donat bé esta temporada, una cosa que Tobey té molt clar: “Crec que som molt conscients del rival que tenim, hem perdut dues vegades contra ells. Són un gran equip, estan jugant molt bé. Crec que pot ser una motivació extra per a nosaltres tractar de guanyar-los. El partit de casa va ser descoratjador i en el partit a Las Palmas ens van guanyar de manera contundent. I sent l'últim partit abans de l'aturada, eixa derrota està fresca en el nostre record”.

 

Preguntat per les claus per a sumar la victòria, el pivot taronja recalca que “són un equip físic, per a nosaltres és fonamental eixir fort, jugar amb energia i fer-ho junts, com a equip. En este torneig tots els partits que hem guanyat els hem aconseguit així, jugant dur. I crec que pot ser decisiu en un enfrontament contra un equip amb molt de físic. Si des del principi no igualem la seua capacitat física i la seua energia, pot ser un partit llarg per a nosaltres”


TAGS: