La Ciutat de les Arts i les Ciències i el Palau de les Arts s'il·luminen de taronja

27/06/2020

La Ciutat de les Arts i les Ciències i el Palau de les Arts s'il·luminaran esta nit de taronja per a donar suport a la passada del Valencia Basket a les semifinals de la Liga Endesa, en les quals l'equip taronja buscarà a la Fonteta el bitllet per a la final davant el Kirolbet Baskonia el diumenge 28 a les 20.00 hores.

 

Per a posar en valor la setena semifinal del València Basket en les últimes nou temporades, tots dos conjunts arquitectònics tindran una il·luminació especial esta nit amb una encesa taronja a partir de les 21 hores. Un reconeixement que també van realitzar anit una vegada que es va certificar el bitllet per a les semifinals del conjunt taronja. El Club vol agrair tant a la Ciutat de les Arts i les Ciències com al Palau de les Arts esta mostra pública de suport i reconeixement al treball del nostre primer equip masculí i de tot el personal que està treballant en l'organització de la Fase Final de la Lliga Endesa.

 

Un acolorit reconeixement que es repetirà el diumenge 28 i el dilluns 29 en el cas que els homes de Jaume Ponsarnau aconseguisquen avançar a la Final de la Liga Endesa derrotant al quadre baskonista.

 

Amb Barça, Valencia Basket, Kirolbet Baskonia i San Pablo Burgos classificats per a les semifinals, la ciutat de València acull la recta final d'una Fase Final de la Liga Endesa que ha convertit a la nostra ciutat en el centre del bàsquet europeu durant les últimes dues setmanes.


TAGS: