Louis Labeyrie prolonga el seu contracte amb Valencia Basket fins a 2022

03/07/2020

L'ala-pivot Louis Labeyrie i Valencia Basket han aconseguit un acord perquè el jugador internacional francés (2.08m, Gonesse, 11/02/1992, 28 anys) allargue el seu vincle amb el Club per dues temporada més, fins al 30 de juny de 2022, més una tercera temporada opcional. Labeyrie començarà el pròxim curs la seua tercera temporada com taronja, sent campió de l'Eurocup en la campanya 2018-19. L'interior francés ha sigut el segon jugador més valorat de l'equip en la temporada que acabem d'acabar, en la qual ha disputat un total de 58 partits, 28 d'ells com a titular, en els quals ha presentat uns números de 6 punts i 4,7 rebots per a 10 crèdits de valoració.

 

Louis Labeyrie es mostra “molt content per quedar-me a València la menys 2 anys”. El francés reflexiona sobre la seua etapa a València, “al principi va ser difícil adaptar-me per primera vegada a Espanya, és la millor lliga d'Europa, però vaig fer autocrítica, vaig agafar bé el ritme i ara vull seguir i millorar”

 

Entre les motivacions per a quedar-se a València, “he decidit quedar-me per tot, és un club històric de la Lliga Endesa, i amb el club hi ha una afició històrica que no ha pogut ajudar-nos molt per ser una fase Final Excepcional, però vull tornar a veure'ls, és una meravellosa afició”.

 

Sobre la pròxima temporada, “amb nosaltres és fàcil saber què farem, per això de la ‘Cultura de l'Esforç’, el farem tot per a poder entrar en aqueix Top8 i quedar-nos en la Turkish Airlines Euroleague com vam fer enguany”

 

Tercera temporada com taronja

Louis Labeyrie va arribar a València en l'estiu de 2018 procedent del Strasbourg IG i en la seua primera temporada es va proclamar campió de l'Eurocup 2018-19 després d'imposar-se en la final a l'ALBA Berlín. En la temporada 2019-20 es va estrenar en la màxima competició continental amb el nostre equip, disputant 27 partits de la Turkish Airlines Euroleague. Els seus números en els seus dues primeres temporades com taronja han sigut de 5,9 punts i 4,1 rebots per a 9,1 de valoració.


TAGS: