Cristina Ouviña: “Hem de créixer a poc a poc i fer un equip total”

07/07/2020

La jugadora internacional és una de les tres cares noves que ja ha xafat L’Alqueria del Basket i treballa estos dies a les ordes de Rubén Burgos. La base manya ha superat les pertinents proves mèdiques, completant així el seu fitxatge per l'equip taronja per a les dos pròximes temporades.

 

“La ciutat m'ha rebut molt bé, amb bon temps per a poder aprofitar. Amb el staff molt bé també, ja hem tingut algun entrene de tir i un poc de gimnàs. Tenia la sort de conéixer a Santi Pérez de Saragossa, a Rubén no el coneixia però molt bé també i després gent que m'he anat trobant, i amb tot el món molt bé, a poc a poc aniré coneixent a tots” deia.

 

Cristina Ouviña ja havia xafat abans la instal·lació, amb la selecció espanyola en una concentració el passat any, però no havia tingut l'oportunitat de conéixer-la al detall. “Aço em pareix increïble, les instal·lacions, el parquet, la zona de fisios, el gimnàs... té absolutament de tot i tot molt connectat, amb la Fonteta ací al costat i el barri té de tot també. No sé, mai he vist gens paregut a nivell d'instal·lacions ni a Espanya ni en l'extranger” confessava.

 

En la seua tornada a Espanya, Ouviña afronta un repte il·lusionant. “Crec que hem d'anar creixent a poc a poc, el límit no ho sabem i ho sabrem a poc a poc. A nivell de roster sobre el paper tenim bon equip, hi ha jugadores que porten fent coses al màxim nivell durant anys i això fa que pugues pensar que es pot guanyar tot, però crec que al final és anar creixent, veure que es fa un bloc bó, d'equip total i que es pot competir i guanyar” explica. Ja és una ta taronja más. 


TAGS: