Mike Tobey prolonga el seu contracte amb Valencia Basket dos temporades més

12/07/2020

El pivot Mike Tobey i València Basket han aconseguit un acord perquè el jugador nord-americà (2.13 m, Monroe, 10/10/1994, 25 anys) allargue el seu vincle amb el Club per dos temporades més, fins al 30 de juny de 2022. Mike Tobey començarà el pròxim curs la seua quarta temporada com taronja.

 

Una trajectòria ascendent

Mike Tobey afrontarà la seua quarta temporada a València Basket en plena progressió. Després d'un primer any en què la seua aportació es va veure molt condicionada per arribar a meitat de temporada, i per una inoportuna lesió als pocs dies d'arribar, esta segona etapa, Mike Tobey ha continuat creixent de la mà del València Basket. Ara continuarà creixent durant, almenys, dos temporada més.

 

Una fase final a un nivell extraordinari

Mike Tobey va rendir en la Fase Final Extraordinària a un nivell, valga la redundància, extraordinari. Tobey va ser el segon jugador amb la mitjana de valoració més alta amb 20.7 crèdits per nit en els 6 partits en els quals va estar sobre el parquet, només per darrere de Edy *Tavares. Tobey va signar una targeta de 14.3 punts i 10.5 rebots, un doble doble de mitjana, ajudant a conquistar el tercer lloc final.


TAGS: