Aaron Doornekamp acaba la seua vinculació després de tres anys a Valencia Basket

15/07/2020

Valencia Basket ha decidit no igualar l'oferta del Iberostar Tenerife en el dret de tanteig de la Liga Endesa, posant fi així al compromís que li ha mantingut durant les últimes tres temporades amb Aaron Doornekamp, per la qual cosa l'ala-pivot canadenc queda desvinculat del Club una vegada ha finalitzat el contracte que li unia amb l'entitat taronja. 

 

El Club vol agrair la professionalitat, el lliurament i el treball realitzats per Doornekamp durant el temps que han defensat la camiseta taronja, i li desitja el millor en el seu futur, tant a nivell professional com personal.

 

Doble campió amb Valencia Basket

Aaron Doornekamp va arribar a València en l'estiu de 2017 procedent del Iberostar Tenerife i en la seua primera temporada a València es va proclamar campió de la Supercopa Endesa 2017. En la seua segona campanya va formar part de la plantilla que va alçar el títol de l'Eurocup 2018-19 després d'imposar-se en la final a l'ALBA Berlín.

 

Tres temporades com taronja

Des de la seua arribada a València, Aaron Doornekamp ha disputat un total de 192 partits entre Liga Endesa, Eurolliga, Eurocup, Copa del Rei i Supercopa Endesa, sense haver-se perdut cap partit per lesió en les seues tres temporades com taronja. Les seues mitjanes durant el seu periple taronja han sigut de 5,5 punts amb un 39,8% en triples, 3 rebots i 6 crèdits de valoració.


TAGS: